Ανακοίνωση – Σύσταση Σχετικά με τη Διάδοση μη Έγκυρων Πληροφοριών

Άμφισσα, 22-10-2020

 Με αφορμή μη έγκυρα δημοσιεύματα σχετικά με θέματα διασποράς του κορονοϊού στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας, ανακοινώνουμε ότι οι μόνοι αρμόδιοι για να παράσχουν έγκυρες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους είναι η υπογράφουσα Δ/ντρια Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν 드레스메이커 다운로드. Φωκίδας σε συνεργασία με τους/τις Διευθυντές/ντριες και τους/τις Προϊσταμένους/νες των σχολείων 무정도시 12 다운로드.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, συστήνουμε να μη διασπείρονται, με επιπολαιότητα και κατά οποιοδήποτε τρόπο, ανακριβείς «ειδήσεις», οι οποίες αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και δημιουργούν σύγχυση και πανικό σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, με συνέπεια να δυσχεραίνεται το έργο των σχολείων μας και των υγειονομικών αρχών 다운로드.

Διαβεβαιώνουμε ότι η υπηρεσία μας και οι σχολικές μονάδες της περιφέρειάς μας βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, τηρούν με σχολαστικότητα τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς είναι σε ετοιμότητα να διαχειριστούν άμεσα ύποπτα ή επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης covid-19, που μπορεί να εμφανιστούν στα σχολεία 원피스 전편 다운로드.

                                                 Η  Διευθύντρια της Δ/νσης Π 다운로드. Ε. Φωκίδας

                                                                      Αμαλία   Παπαϊωάννου

Ενημερωθείτε από την ανακοίνωση (ΕΔΩ)