Οδηγίες εγγραφής στα Νηπιαγωγεία σχολικό έτος 2022-2023

Στα Νηπιαγωγεία, για το σχολικό έτος 2022 – 2023 θα φοιτήσουν νήπια και προνήπια γεννημένα το 2017 και το 2018 원피스 배경화면 다운로드. Η φοίτηση όλων των πηνίων/προνηπίων είναι υποχρεωτική.

 

Παράταση εγγραφής των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία  έως 28 Μαρτίου 2022  닷넷프레임워크 2.0.

 

Οι γονείς/κηδεμόνες θα υποβάλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για την εγγραφή νηπίου/προνηπίου που θα φοιτήσει για πρώτη φορά σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η Ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής θα υποβληθεί για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr 윈도우7 hotfix 다운로드.

Στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι μαθητές ανεξαιρέτως αρκεί να υποβάλλουν σχετική αίτηση οι γονείς/κηδεμόνες τους 다운로드.

 

Οι γονείς των νηπίων που κρίνεται  ότι έχουν ανάγκη επαναφοίτησης καταθέτουν  εγκαίρως και πριν τις 20 Μαρτίου 2022  αίτημα προς  το νηπιαγωγείο 엠씨더맥스 바라보기 다운로드.

 

Μετά την οριστικοποίηση των εγγραφών οι γονείς/κηδεμόνες θα ενημερωθούν για το Νηπιαγωγείο εγγραφής των τέκνων τους έως τις 10 Απριλίου 2022 다운로드.

 

Οι αιτήσεις μετεγγραφής γίνονται αποδεκτές αυστηρά μέχρι τις 30 Απριλίου 2022 사조영웅전 1983 다운로드.

 

  • Ενημερωθείτε από την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. (ΕΔΩ)
  • Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής από τους γονείς (ΕΔΩ)
  • Ενημερωθείτε για σχολικές περιφέρειες των Νηπιαγωγείων της Δ.Π.Ε 아쿠아맨 자막 smi 다운로드. Φωκίδας (ΕΔΩ)
  • Ενημερωθείτε για τη διαδικασία επαναφοίτησης νηπίων (ΕΔΩ)
  • Δικαιολογητικά που αφορούν τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας (ΕΔΩ)