Εξετάσεις Διαγνωστικού Χαρακτήρα σε Εθνικό Επίπεδο

  • Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Εξετάσεις Διαγνωστικού Χαρακτήρα για τους μαθητές της Στ΄ Δημοτικού και της Γ΄ Γυμνασίου σχ 다운로드. έτους 2021-2022 σε σχολεία όλης της χώρας.
    Σκοπός των εξετάσεων αυτών είναι να ανιχνεύσουν είδη λαθών στη γλώσσα και στα μαθηματικά, εντοπίζοντας το πεδίο μη κατάκτησης των προσδοκώμενων γνώσεων και να εξαχθούν χρήσιμα ποιοτικά αποτελέσματα που θα αξιοποιηθούν στο σχεδιασμό των Προγραμμάτων Σπουδών την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού, σε κατάλληλες προσαρμογές της διδακτικής μεθοδολογίας, σε προσεγγίσεις συμπεριληπτικής εκπαίδευσης και στην ανάπτυξη στοχευμένων επιμορφωτικών δράσεων για τους εκπαιδευτικούς 카마이타치의 밤 다운로드. Οι εξετάσεις είναι ανώνυμες και τα αποτελέσματα δεν ανακοινώνονται ανά σχολείο, ούτε ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης, παρά μόνο ανά Περιφέρεια Εκπαίδευσης, ακριβώς για να διαφυλαχθεί η ανωνυμία των σχολείων 나루토 블리치 2.6.
    Περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας:
     
  • Διεξαγωγή σε εθνικό επίπεδο εξετάσεων διαγνωστικού χαρακτήρα για τους/τις μαθητές-τριες της Στ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου και της Γ΄ τάξης Γυμνασίων. ΦΕΚ 877/Β΄/25-02-2022
  • Συμμετοχή Σχολικών Μονάδων για το σχολικό έτος 2021-2022 ΦΕΚ1962/Β΄/2022.  
  • Οδηγίες ΥΠΑΙΘ προς τα Δημοτικά Σχολεία για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα
  • Ενημέρωση από την  ιστοσελίδα του ΙΕΠ