Οδηγίες Έκδοσης ΨΠ

Δικαιούχοι ΨΠ

 

  • Δικαιούχοι είναι όλοι οι μόνιμοι Διευθυντές/Προϊστάμενοι/Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων  εκτός από αυτούς που θα συνταξιοδοτηθούν σύντομα 세븐 나이츠 핵 다운로드.

…..

  • Επίσης, λόγω περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων ΨΠ, θα κριθεί η αναγκαιότητα έκδοσης ΨΠ για τους αποσπασμένους και τους αναπληρωτές που κατέχουν θέση ευθύνης με ανάθεση στη σχολική μονάδα μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς Bump of chicken download.

…..

  • Σε κάθε περίπτωση, οι δικαιούχοι που επιθυμούν να αποκτήσουν Ψηφιακό Πιστοποιητικό μπορούν να απευθύνονται στην ΔΠΕ Φωκίδας είτε με e-mail στο mail@dipe.fok.sch.gr  είτε τηλεφωνικά στο 2265029966 για οποιαδήποτε διευκρίνιση 다운로드.

 

Διαδικασία Έκδοσης Ψηφιακών Πιστοποιητικών (ΨΠ)

Αφού έχετε επικοινωνήσει με τη ΔΠΕ Φωκίδας και σας έχει σταλεί e-mail για την ΕΝΑΡΞΗ της διαδικασίας, ενημερωθείτε από ΕΔΩ για την Έκδοση και ταυτοποίηση ΨΠ 구글 클래스룸 파일.

….

ΠΡΟΣΟΧΗ

  1. Κατά την διαδικασία έκδοσης ΨΠ θα ερωτηθείτε που θέλετε να λαμβάνετε τον κωδικό  μιας χρήσης  (OTP – One Time Password) 다운로드. Στο προσωπικό υπηρεσιακό σας e-mail (πιο εύκολη διαδικασία) ή στο κινητό σας. Και αυτό δεν αλλάζει μετά. Προσοχή αν θελήσετε να υπογράψετε πολλά έγγραφα, μαζικά, σας συμφέρει να λαμβάνετε το OTP στο e-mail σας.
  2. Οι κωδικοί πρόσβασης στο WEBSIGN που θα δηλώσετε, θα πρέπει να προσέξετε να ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης, και το ΨΠ ακυρώνεται.
↓