Οδηγίες Έκδοσης Ψ.Π.

  • Οδηγός  με Χρήσιμες Πληροφορίες για τα Νέα Ψηφιακά Πιστοποιητικά

Δικαιούχοι Ψ.Π 세븐 나이츠 핵 다운로드.

  • Δικαιούχοι είναι όλοι οι μόνιμοι Διευθυντές/Προϊστάμενοι/Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων  εκτός από αυτούς που θα συνταξιοδοτηθούν σύντομα Bump of chicken download.

….

  • Επίσης, λόγω περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων Ψ.Π., θα κριθεί η αναγκαιότητα έκδοσης Ψ.Π 다운로드. για τους αποσπασμένους και τους αναπληρωτές που κατέχουν θέση ευθύνης με ανάθεση στη σχολική μονάδα μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς 구글 클래스룸 파일.

…..

  • Σε κάθε περίπτωση, οι δικαιούχοι που επιθυμούν να αποκτήσουν Ψηφιακό Πιστοποιητικό μπορούν να απευθύνονται στην ΔΠΕ Φωκίδας είτε με e-mail στο mail@dipe.fok.sch.gr  είτε τηλεφωνικά στο 2265029966 για οποιαδήποτε διευκρίνιση 다운로드.

 

Διαδικασία Έκδοσης Ψηφιακών Πιστοποιητικών (Ψ.Π.)

Αφού έχετε επικοινωνήσει με τη Δ.Π.Ε. Φωκίδας και σας έχει σταλεί e-mail για την ΕΝΑΡΞΗ της διαδικασίας, ενημερωθείτε από  για την Έκδοση και ταυτοποίηση Ψ.Π.

….

ΠΡΟΣΟΧΗ

  1. Κατά την διαδικασία έκδοσης Ψ.Π. θα ερωτηθείτε που θέλετε να λαμβάνετε τον κωδικό  μιας χρήσης  (OTP – One Time Password). Στο προσωπικό υπηρεσιακό σας e-mail (πιο εύκολη διαδικασία) ή στο κινητό σας. Και αυτό δεν αλλάζει μετά. Προσοχή αν θελήσετε να υπογράψετε πολλά έγγραφα, μαζικά, σας συμφέρει να λαμβάνετε το OTP στο e-mail σας.
  2. Οι κωδικοί πρόσβασης στο WEBSIGN που θα δηλώσετε, θα πρέπει να προσέξετε να ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης, και το Ψ.Π. ακυρώνεται.
↓