Επιμορφώσεις – Σεμινάρια – Ημερίδες – Εκπαιδευτικό Υλικό

 • prolopsi-kat-oikon
 • διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης «Διαδρομή» σε συνεργασία με την Δ.Π.Ε. Φωκίδας.  Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 στο email: kp.fokidas@gmail.com 다운로드.

  Ενημερωθείτε από Δελτίο Τύπου και την αφίσα

 • «Ενημερωτική- επιμορφωτική διαδικτυακή συνάντηση για Στελέχη Εκπαίδευσης» 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για την επαγγελματική ανάπτυξη, επιστημονική κατάρτιση και υποστήριξη του διοικητικού έργου των Στελεχών της, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 12.00-14.00, με θέματα:

«1. Ζητήματα οργάνωσης και διοίκησης σχολικών μονάδων

 1. Διαχείριση κρίσεων στο σχολείο-Μελέτη περιπτώσεων»

Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση 다운로드.


  • «Ενημερωτική- επιμορφωτική διαδικτυακή συνάντηση για Στελέχη Εκπαίδευσης» 

  Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για την επαγγελματική ανάπτυξη, επιστημονική κατάρτιση και υποστήριξη του διοικητικού έργου των Στελεχών της, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 12.00-14.00, με θέματα:

  «1. Ζητήματα οργάνωσης και διοίκησης σχολικών μονάδων

  1. Διαχείριση κρίσεων στο σχολείο-Μελέτη περιπτώσεων»

  Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση 프라임 스터디 다운로드.


 • Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικός χειριστής του Διεθνούς Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση» «Learning about forests» και η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας, συντονιστικός φορέας του Δικτύου, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας και Βοιωτίας οργανώνουν διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ενημερώνομαι και συμμετέχω στην πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 18:00-20:00. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/nBJTwFRdMAUNbXy2A έως και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση 키노트 무료 다운로드. Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου.

 • Το  (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας και οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Eκπ/σης Φωκίδας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού (ΟΑΣΠ), διοργανώνουν εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα: «Διαχείριση σεισμικού κινδύνου από τις Σχολικές Μονάδες» Το σεμινάριο απευθύνεται στους Διευθυντές/τριες και Προϊσταμένους/ες Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκp/σης Φωκίδας, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 κα ι ώρα 12:30 – 14:00.  Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση
 • DIADROMHΕπιμορφωτικές /Υποστηρικτικές δράσεις της ΔΠΕ Φωκίδας (ΕΔΩ)Διοργάνωση υποστηρικτικών/εκπαιδευτικών δράσεων για εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ/ΕΒΠ από το Κέντρο Πρόληψης «Διαδρομή» σε συνεργασία με την ΔΠΕ Φωκίδας (ΕΔΩ)Δελτίο Τύπου «Διαδρομή» (ΕΔΩ)

  DIADIKTYAKO SEMINARIO

  3ήμερο διαδικτυακό σεμινάριο για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στο Νομό Φωκίδας με τίτλο

  «Μια νέα διαδομή 다운로드! Συνδημιουργώντας αφηγήσεις σε έναν καινούριο τόπο»

  Ημερομηνίες διεξαγωγής 16/11, 23/11, 30/11/2021

  Ώρα έναρξης 5:30 μ.μ.

  Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα της «Διαδρομής» 2265023590, 2265023837 ή στο e-mail kp.fokidas@gmail.com • Το Κ.Π.Ε 60만번의 트라이. Άμφισσας, η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας  και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας συνδιοργανώνουν ενημερωτική τηλεημερίδα στο πλαίσιο της «εκπαίδευσης για την αειφόρο ανάπτυξη».   Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας που έχουν αναλάβει ή θα ήθελαν να αναλάβουν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων ή/και να συμμετάσχουν με τους/τις μαθητές/τριές τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΠΕ Άμφισσας. Η τηλεημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 ώρα 6.00 μ.μ. Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση 다운로드.

 • Ψηφιακές εικονικές περιηγήσεις για τα Σπήλαια Διρού και το Αχίλλειο Μουσείο, διαθέσιμες αντίστοιχα στους συνδέσμους https://vr360.gr/vr/diros07/index.html  και https://vr360.gr/vr/axilleio08/index.html. Ενημερωθείτε από το έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. (ΕΔΩ)
 • Δίκτυο Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT 카마이타치의 밤 다운로드. Τα Κέντρα  υλοποιούν εκστρατείες ενημέρωσης για θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.  Ενημερωθείτε για το Δίκτυο Κέντρων  (ΕΔΩ) και τα στοιχεία επικοινωνίας των Κέντρων (ΕΔΩ)
 • «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» μία δωρεάν μουσικοθεατρική θεατρική παράσταση από την Εθνική Λυρική Σκηνή βασισμένη σε διασκευή του ομότιτλου βιβλίου Ευγένιου Τριβιζά.  Θέμα της είναι της είναι η αντιμετώπιση και ηπροστασία από τον Covid-19.  Την παράσταση μπορείτε να την παρακολουθήσετε δωρεάν από 14/3/2021 έως 31/12/2021 (ΕΔΩ)
 • «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα ελληνικά μνημεία της UNESCOPPD_2020-compressed», μια αξιόλογη δράση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, που αναδεικνύει τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τους οικισμούς της χώρας μας που έχουν ενταχθεί στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ενώ  παράλληλα ευαισθητοποιεί τον αναγνώστη για την ανάγκη προστασίας τους από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και της επέμβασης του ανθρώπου στη φύση.  Βρείτε το στην ψηφιακή του μορφή (ΕΔΩ)

 

 • Διαδικτυακό σεμινάριο εκπαιδευτικών  συνδιοργανώνουν το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Φωκίδας «Διαδρομή» και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο  «Πρόληψη κατ’ οίκον: Από το Α έως το Ω»  나루토 블리치 2.6.
  Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021διαδικτυακά, με αποστολή απλού email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κέντρου Πρόληψης «Διαδρομή»: kpfokidas@gmail.com
  Πληροφορίες στα τηλέφωνα της «Διαδρομής»: 22650.23590 & 22650.23837. Μετά το πέρας του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς. Ενημερωθείτε από το  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΕΔΩκαι την αφίσα (ΕΔΩ)
 • Ημερίδα   «Πρακτικές ενδυνάμωσης και ευαισθητοποίησης των  εφήβων»  για εκπαιδευτικούς και γονείς πρόκειται ναafisa πραγματοποιήσει η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν 대학생 한글 다운로드. Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 και ώρες 18:00 – 20:30 στο Κ.Π.Ε. Άμφισσας.
 • Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα τις τεχνικές του θεάτρου φόρουμ. «Διαφυγές … από κάθε εξάρτηση», ένα θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα-παράσταση θεάτρου φόρουμ για σχολεία για τη λήψη αποφάσεων και την πρόληψη, Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, 17:30 – 20:30 στο Γυμνάσιο Ιτέας.  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
 • Ημερίδα   με θέμα «Επιβίωση & Διαβίωση στo βουνό και τη θάλασσα» διοργανώνουν  σε συνεργασία η Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας δια του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων  και το ΚΠΕ Άμφισσας  την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, 6.00-8.00 μμ, στο Κ.Π.Ε. Άμφισσας. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
 • Σεμινάριο   με θέμα  «Πρώτες βοήθειες σε παιδιά» διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Κίρρας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ιτέας την Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας.  Ενημέρωση (ΕΔΩ)
 • Επιμορφωτικό σεμινάριο παρουσίασης του προγράμματος του British Council με τίτλο: “Δεξιότητες Ζωής” διοργανώνει σε συνεργασία με το British Council η Δ/νση Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ΦΩΚΙΔΑΣ , την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρες 4.00-7.00 μμ στη Βιβλιοθήκη του ΓΕΛ Άμφισσας. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
 • Ημερίδα   με θέμα:   «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση». Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στη Λαμία στις 11 Φεβρουαρίου 2017  ημέρα  Σάββατο  στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Κάστρου Λαμίας. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
 • Ημερίδα ενημέρωσης για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+ τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016, ώρα 10.30 π.μ. στο ισόγειο του κτηρίου της παλαιάς Νομαρχίας (Γιδογιάννου 31) στην Άμφισσα. Ενημερωθείτε   (ΕΔΩ)
 • Ημερίδα εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φωκίδας «Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη», την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 από τις 17.00 ως τις 20.30 στο χώρο του ΚΠΕ (Ιπποκράτους 3) στην Άμφισσα. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

 

↓