Προγράμματα Κ.Ε.Π.Ε.Α.

 

 

Διαδικασία αξιολόγησης και παραπομπής μαθητών/τριών στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) 다운로드.

 

 

Διαδικασία αξιολόγησης και παραπομπής μαθητών/τριών στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) 영화 산타바바라 다운로드. Ενημερωθείτε για τη Διαδικασία αξιολόγησης και παραπομπής μαθητών/τριών στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.,Σ.Υ.) στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ(ΕΔΩ) 새소식 다운로드.

 

 

 

 

 

  • Ενημέρωση από το ΚΠΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ. Επειδή η έγκριση για την υλοποίηση των προγραμμάτων του ΚΠΕ από το ΥΠΑΙΘ καθυστερεί ορισμένες ημέρες από τη στιγμή που υποβάλλεται η αίτηση, προτείνουμε να δηλώσετε ( έως 6/10/2022 ) το ενδιαφέρον σας για να κινηθεί πιο γρήγορα η σχετική διαδικασία. Επισυνάπτεται  πίνακας με τα προγράμματα του ΚΠΕ Άμφισσας ( ΕΔΩ ) και η  μορφή αίτησης συμμετοχής( ΕΔΩ ) Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα του ΚΠΕ Άμφισσας παρακαλούνται να αποστείλουν τη μορφή αίτησης στο  Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων ΠΔΕ Φωκίδας & ΔΔΕ Φωκίδας  και να επικοινωνήσουν με το ΚΠΕ (2265079180 ) για τις λεπτομέρειες υλοποίησης του προγράμματος κλπ(ημερομηνίες, Παρακαλούνται οι διευθυντές & οι διευθύνσεις των σχολείων ΠΔΕ & ΔΔΕ Φωκίδας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για  τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών των σχολείων τους σε προγράμματα του ΚΠΕ Άμφισσας που θα  μπορούσαν να γίνουν  έως 30 Δεκεμβρίου 2022 . Τα προγράμματα του ΚΠΕ θα γίνουν φέτος σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας με όλα τα μέσα προστασίας που προβλέπονται για τον Covid -19.

Με εκτίμηση

Ο Αναπληρωτής υπεύθυνος του ΚΠΕ Άμφισσας

Πανάγου Αθανάσιος

 

  • Έγκριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επισκέψεις σχολείων της ΔΠΕ Φωκίδας στα ΚΠΕ:

 

 

  • Στυλίδας για τη χρονική περίοδο Φεβρουαρίου Μαρτίου 2022.
↓