Δράσεις συνεργασίας με Π.Ε. Φωκίδας

 

fwto 

Δελτίο Τύπου 

Φωτογραφικό  υλικό της δράσης

 

  • Δελτίο Τύπου της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων της πανελλαδικά, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών για γυναίκες ασθενείς με καρκίνο, του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» 다운로드. Για τον σκοπό αυτό συλλέξαμε και στη Φωκίδα κοτσίδες για τον Σύλλογο. Ανάμεσα τους ήταν και τέσσερα κορίτσια από το Δημοτικό Σχολείο Ερατεινής 다운로드.

Η Γ’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρος της Τ.Δ 다운로드. Αττικής της Δ.Ε.Α. κα Ειρήνη Μακρυδάκη όταν έμαθε για αυτή την πράξη των κοριτσιών, και ούσα συγγραφέας παιδικών βιβλίων, επικοινώνησε με την Τοπική μας Διοίκηση, μας εξέφρασε την χαρά της και μας ενημέρωσε ότι θα αποστείλει παιδικά βιβλία ως ελάχιστη ανταμοιβή προς τα παιδιά του Νομού μας 서울자전거 따릉이 다운로드. Η ιστορία του βιβλίου της έχει ως ήρωα έναν αξιαγάπητο σκύλο και σκεφτήκαμε ως Δ.Ε.Α./Τ.Δ 삼국지 다운로드. Φωκίδας να μοιράσουμε τα βιβλία την Τρίτη 4 Οκτωβρίου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων.

Τα βιβλία μοιράστηκαν σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Φωκίδας προς δανεισμό από τις βιβλιοθήκες τους. Όλα τα παιδιά και οι δάσκαλοι αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία μας και με χαρά μας δέχθηκαν και διαπιστώθηκε ότι και αρκετά άλλα κορίτσια/μαθήτριες είχαν δωρίσει κοτσίδες για τον ίδιο σκοπό.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τη συνεργασία την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας κα Παπαϊωάννου Αμαλία και δίνουμε υπόσχεση για μελλοντικές κοινές δράσεις για τα παιδιά της Φωκίδας.

 

SERVO  PER  AMIKECO

 

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

 

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας

Ανάργυρος Ζωμένος        Ιωάννης Λαμπαδάρης  

↓