Διοργάνωση άλλων φορέων

 • Το Κέντρο Πρόληψης ῾Διαδρομή᾽, σας προσκαλούμε  να γνωρίσετε και να εξοικειωθείτε με το υλικό πρόληψης του σχολικού εκφοβισμού «Οι ευγενείς ιππότες της στρογγυλής τάξης σε επικίνδυνες αποστολές»
  Η 1η διαδικτυακή παρακολούθηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου, ημέρα Tετάρτη, ώρα έναρξης 4.15 μ.μ 다운로드. Η 2η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα που θα διευκολύνει  τα μέλη της ομάδας 영어 책 다운로드.
  Αιτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kp.fokidas@gmail.com, μέχρι και τη Δευτέρα, 9  Μαΐου 2022 다운로드. (ΕΔΩ)
 • Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σχολική Διαμεσολάβηση» την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022  στις 15.00 oργανώνουν afisa-diamesolavisi
  το Δίκτυο Σχολείων Σχολικής Διαμεσολάβησης (Δ.Σ.Σ.Δ.) της Ερευνητικής μονάδας Κοινωνικών Διακρίσεων και Έμφυλης Ταυτότητας και Εκφοβισμού στο σχολείο (ΚΔΕΤΕΣ) του Εργαστηρίου Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδευσης (ΜΕΚΘΕΜΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 사주박사 6.0 다운로드.

  Σύνδεσμος παρακολούθησης ημερίδας:   shorturl.at/jBEKY  . 

  Για την παρακολούθηση της ημερίδας συνιστάται η χρήση του Google Chrome ή Microsoft Edge 날씨 예보.

  Εγγραφείτε στον σύνδεσμο: https://forms.gle/2orwKN3MRsYmvsEX9

  Αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται στην αφίσα και το πρόγραμμα της Ημερίδας.

 • Eπιμορφωτικό πρόγραμμα για την Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στο Νηπιαγωγείο. Από την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, μέχρι και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 θα είναι ξανά ανοικτό το μητρώο του ΙΕΠ για υποβολή αίτησης συμμετοχής στην εξ’ αποστάσεως ασύγχρονη επιμόρφωση των ΣΕΕ και των εκπαιδευτικών ΠΕ06 και ΠΕ60 που υπηρετούν σε δημόσια και ιδιωτικά νηπιαγωγεία και για κάποιο λόγο δεν εγγράφηκαν κατά τις  προηγούμενες περιόδους, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στο Νηπιαγωγείο (ΕΑΝ)» με κωδ . ΟΠΣ 5093563.
  Οδηγίες για την αίτηση (ΕΔΩ) και το Δελτίο Τύπου (ΕΔΩ).
 • Πρόσκληση του ΙΕΠ για συμμετοχή στην 4η Επιμορφωτική Περίοδο του προγράμματος «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων». Μπορείτε να υποβάλετε αιτήσεις από 7/02/2022 έως 28/02/2022 .
  Ενημερωθείτε από την ανακοίνωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. (ΕΔΩ) και από την Πρόσκληση του ΙΕΠ (ΕΔΩ)
 • Ανακοίνωση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για εγγραφή και δήλωση μαθημάτων στο πλαίσιο της β’ φάσης της εξ αποστάσεως ασύγχρονης επιμόρφωσης, μέσω ανοικτών διαδικτυακών μαθημάτων, που προβλέπεται να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της Δράσης 5 «Επιμόρφωση, ενδοσχολική και εξ αποστάσεως, εκπαιδευτικών γενικής και ειδικής αγωγής» και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς …., και γενικότερα σε όσους εμπλέκονται στην εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία μαθητών/τριών με αναπηρία, καθώς και σε γονείς μαθητών /τριών με αναπηρία .
  Α) Οι εγγραφές για τη β’ φάση θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα 21-02-2022 και ώρα 13:00, έως και Τετάρτη 23-03-2022 και ώρα 13:00 . 
  Β) Η β’ φάση της εν λόγω επιμόρφωσης θα διαρκέσει από 28-03-2022 έως 15-05-2022.  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
↓