Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eTwinning

Το 2022, οι πλατφόρμες School Education Gateway και eTwinning της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συγχωνεύτηκαν στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα σχολικής εκπαίδευσης https://school education.ec.europa.eu, διατηρώντας το περιεχόμενο τους και επεκτείνοντάς το σε έναν ενιαίο, σύγχρονο και προσβάσιμο χώρο 대리운전아이콘 다운로드.

Τα θεμέλια της νέας πλατφόρμας βασίζονται στο πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις τρεις αρχές του για την οικοδόμηση μιας πιο πράσινης, πιο συμπεριληπτικής και πιο ψηφιακής εκπαίδευσης για την Ευρώπη 주문을 외우다 다운로드. Η πλατφόρμα θα προωθεί επίσης τους στόχους του Ευρωπαϊκού Χώρου Εκπαίδευσης, ιδίως το σχέδιο δράσης για την ψηφιακή εκπαίδευση και την ανάπτυξη των βασικών ικανοτήτων 성경 찬송 무료 다운로드.

Η ενοποίηση αυτή επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν ορισμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο πιο εύκολα, για παράδειγμα άρθρα και διδακτικά υλικά, δραστηριότητες επαγγελματικής ανάπτυξης και εργαλεία αναζήτησης εταίρων για δράσεις στο πλαίσιο του Erasmus+, συμπεριλαμβανομένου του eTwinning 다운로드. Όλα θα βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη: την πλατφόρμα European School Education Platform 협도연맹 다운로드.

 

 • Ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης της δράσης eTwinning-Αιτήσεις για τα νέα online σεμινάρια eTwinning. 

  Η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning στην Ελλάδα διοργανώνει για το σχολικό έτος 2024-25 τα ΔΩΡΕΑΝ εξαμηνιαία εξ αποστάσεως σεμινάρια που μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν από  τον Οκτώβριο 2024, μέχρι τον Μάιο 2025 και είναι διάρκειας 200 ωρών το καθένα.

  Αίτηση συμμετοχής:  https://bit.ly/etwinning2024

  Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  Έως και 15-07-2024

  Πληροφορίες για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου της Ομάδας Α .

  Πληροφορίες για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου της Ομάδας Β.

  Παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες εγγραφής, αφού φέτος έχουμε και νέα σεμινάρια για τους νέους διαδραστικούς πίνακες και για μερικά robots που έχουν προμηθευτεί τα σχολεία από το Υπουργείο.

  Ο Υπεύθυνος των σεμιναρίων

  Νίκος Τζιμόπουλος

  Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning

 •  «Τηλεκπαιδεύσεις που υλοποιούνται από το εθελοντικό σώμα Ελλήνων και Ελληνίδων εκπαιδευτικών – πρεσβευτών ‘eTwinning’ για το σχολικό έτος 2023-2024 στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής δράσης ‘eTwinning’». Σχετ. το με αρ. πρ. Φ.54.1/729/09-02-2024 έγγραφο της Π.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας.
 • «Σχεδιασμός και υλοποίηση eTwinning έργων για το σχολικό έτος 2023-2024». Σχετ.  το με αριθμ . πρωτ. 120368/Η1/25.10.2023 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α .
 •  Χρήσιμοι ιστότοποι:
  1. ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης eTwinning
  2. η Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. στην Εκπαίδευση

↓