Συμπλήρωση διδακτικού ωραρίου των κοινών ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

다운로드

Ενημερωθείτε από την απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας(ΕΔΩ)

입사 지원서 다운로드 다운로드 서울은 비 다운로드 다운로드

ΠΙΝΑΚΕΣ  ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ  ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

다운로드

στο 5/θ Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, όπως καταρτίστηκαν με τη με αρ 다운로드. πρωτ. 16/18-09-2020 Πράξη του Διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Φωκίδας για την επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης  다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

Διάθεση Εκπαιδευτικών για Συμπλήρωση του Υποχρεωτικού Διδακτικού τους Ωραρίου για το Διδακτικό έτος 2020-2021

 • Απόσπαση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ07, ΠΕ11, ΠΕ71 σε σχολικές μονάδες εντός ΠΥΣΠΕ. (ΕΔΩ)
 • Τροποποίηση τοποθέτησης προσωρινών αναπληρωτών  εκπαιδευτικών  του κλάδου  ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 바람의나라 불홍서버. (ΕΔΩ)
 • Διάθεση μόνιμων Εκπαιδευτικών για Συμπλήρωση του Υποχρεωτικού Διδακτικού τους Ωραρίου 징기스칸4 다운로드. (ΕΔΩ)
 • Διάθεση προσωρινών αναπληρωτών Εκπαιδευτικών για Συμπλήρωση του Υποχρεωτικού Διδακτικού τους Ωραρίου 다운로드. (ΕΔΩ)

Προκήρυξη Πλήρωσης κενωθείσας θέσης Διευθυντή 5/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Πολυδρόσου

무현 두도시이야기 다운로드

Οι ενδιαφερόμενοι,-ες εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, να υποβάλλουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας, από την Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 에즈락 다운로드.

Για να δείτε τα σχετικά έγγραφα πατήστε στις παρακάτω επιλογές :

 1. Προκήρυξη Πλήρωσης κενωθείσας θέσης Διευθυντή
 2. Αίτηση συμμετοχής
 3. Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης
 4. Νόμος 4547/2018
 5. Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ 4424/05-10-2018 τ.Β΄
이투스 앱 다운로드

Εκπαίδευση σε υγειονομικά πρωτόκολλα του Covid-19 σε σχολικές μονάδες

스카이레이크 윈도우7 iso 다운로드

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης συνδιοργανώνουν με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας μία σειρά εκπαιδευτικών δράσεων για τη λεπτομερή και εξειδικευμένη εκπαίδευση του προσωπικού των σχολικών μονάδων σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης κρίσεων που σχετίζονται με την εμφάνιση περιστατικών COVID – 19 στο χώρο του σχολείου, που απευθύνεται στις σχολικές μονάδες της οικείας Περιφέρειας με θέμα: «Εκπαίδευση σε υγειονομικά πρωτόκολλα του Covid-19 σε σχολικές μονάδες » (ΕΔΩ)

링크 클릭시 윈도우7 기본폰트 다운로드 다운로드 다운로드

Δικαιολογητικά πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ – ΕΒΠ

다운로드

Σας καλωσορίζουμε στην Περιφέρειά μας και σας γνωρίζουμε ότι οφείλετε να παρουσιαστείτε στη σχολική μονάδα που τοποθετηθήκατε την Τρίτη 1 ή την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 간편 장부.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας πρόσληψης σας στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειάς μας, θα πρέπει να φροντίσετε ώστε, την πρώτη ημέρα που θα αναλάβετε υπηρεσία στην σχολική μονάδα που έχετε τοποθετηθεί, να υποβάλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά σε φωτοαντίγραφα 다운로드.

Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά με υγεία pdb.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΕ70 και Ειδικοτήτων (ΕΔΩ)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ    ΠΕ60 (ΕΔΩ)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ παρ/λες  (ΕΔΩ)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΕΠ και ΕΒΠ (ΕΔΩ)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ  ΕΔΕΑΥ (ΕΔΩ)

상식브런치 다운로드

Προσωρινή Τοποθέτηση Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Τ.Ε. ΔΠΕ Φωκίδας

다운로드

Ανακοινοποίηση στο ορθό (ΕΔΩ)

Οι τοποθετημένοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία τους την Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020 레드햇 7.4.

고속성장분석기 2020 다운로드 폭스파이어 다운로드

Πίνακες τοποθέτησης προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών, μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το σχολ. έτος 2020-2021

초고속 다운로드

Οι προσωρινοί/νες αναπληρωτές/τριες  που αναγράφονται στους παραπάνω πίνακες οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία που τοποθετήθηκαν, όπου θα καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της πρόσληψής τους, από την Τρίτη 1 έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 다운로드. Σχετικές οδηγίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Π.Ε. Φωκίδας εντός των προσεχών ημερών

Ενημερωθείτε ΕΔΩ

납품서

Υποβολή Δήλωσης Τοποθέτησης προσωρινών Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σε κενές θέσεις του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Φωκίδας γα το διδακτικό έτος 2020-2021

Η Δ/νση  Πρ/θμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας καλεί τους προσωρινούς αναπληρωτές εκπαιδευτικούς/ΕΕΠ/ΕΒΠ που προσελήφθησαν στην Α’ φάση προσλήψεων, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά Δήλωση Τοποθέτησης, στην οποία υποχρεούνται να δηλώσουν, κατά σειρά προτίμησης, όλες τις σχολικές μονάδες ή ομάδες σχολείων που διατίθενται προς κάλυψη 전자 북 다운로드.

Η υπογεγραμμένη Δήλωση Τοποθέτησης θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στο mail@dipe.fok.sch.gr  έως την Παρασκευή  28/08/2020 και ώρα 11:00 다운로드.

 • Πίνακας Κενών ΠΥΣΠΕ Φωκίδας  – Ανακοινοποίηση στο ορθό (ΕΔΩ)
 • Δήλωση Τοποθέτησης Αναπληρωτών (ΕΔΩ)
 • Ορισμός ομάδων σχολείων Δ.Π.Ε 다운로드. Φωκίδας (ΕΔΩ)

Δικαιολογητικά για μόνιμο διορισμό

고운한글

Παρακαλούμε τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται (ΕΔΩ) 다운로드. Τα έντυπα 3, 4, 5, 6, 7, και 8 θα σας δοθούν όταν παρουσιαστείτε στα γραφεία της Δ.Π.Ε. Φωκίδας 스타 유즈 맵 다운로드.

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό Μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Στερεάς Ελλάδας

2019 달력 다운로드

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας  Δρ 유투브 검색 결과 다운로드. Ελένη Π. Μπενιάτα καλεί τους εν ενεργεία Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι/ες υπηρετούν με οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου Π.Υ.Σ.Π.Ε., έχουν τουλάχιστον δεκαπενταετή (15ετή) εκπαιδευτική υπηρεσία και επιθυμούν να οριστούν μέλη του οικείου Π.Υ.Σ.Π.Ε., για το υπόλοιπο της θητείας που λήγει στις 31.12.2020, να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας μέσω των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης από Τρίτη 18.08.2020 μέχρι και Πέμπτη 20.08.2020 아이언 도어 다운로드. (ΕΔΩ)

Αίτηση 

Προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021 με αποσπάσεις διάρκειας ενός σχολικού έτους.»

rslogix 5000
«Αναμορφωμένη προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021 με αποσπάσεις διάρκειας ενός σχολικού έτους.  Ενημερωθείτε από το σύνδεσμο στο site του ΥΠΑΙΘ 윈도우 10 xps 뷰어 다운로드.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και τα δικαιολογητικά τους μέχρι και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 다운로드.

 Η προκήρυξη για την πλήρωση των κενών θέσεων είναι αναρτημένη εδώ : ΠΡΟΚHΡYΞΗ

↓