Χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του Συλλογικού προγραμματισμού και της εσωτερικής αξιολόγησης του έργου των σχολικών μονάδων για το σχολικό 2022- 2023

다운로드

Ενημερωθείτε για το χρονοδιάγραμμα υποβολής του Συλλογικού Προγραμματισμού, των Σχεδίων Δράσης και της Ετήσιας Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης των σχολικών μονάδων στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή του ΙΕΠ (https://scheval.iep.edu.gr/), για το σχολικό έτος 2022-2023 (ΕΔΩ)

1xbet 다운로드 다운로드 다운로드 스카이스크래퍼 다운로드

Υγειονομικοί έλεγχοι στα σχολεία όλων των βαθμίδων και των ειδικών κατηγοριών, ημερήσια και νυχτερινά, δημόσια και ιδιωτικά και τους βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς για το σχολικό έτος 2022 – 2023

다운로드

Ενόψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2022-2023 και δεδομένης της συνέχισης της μετάδοσης της Covid-19 στη χώρα μας, σας γνωρίζουμε ότι η εντατικοποίηση των υγειονομικών ελέγχων στις εκπαιδευτικές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή αρμοδιότητάς σας κρίνεται αναγκαία, με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας 원피스 전편 다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

다운로드

Απόφαση Έγκρισης μετακίνησης εκπαιδευτικών και μαθητών του Δημοτικού σχολείου Δεσφίνας

일러스트 ai 다운로드

Ανάρτηση της Απόφασης Έγκρισης μετακίνησης εκπαιδευτικών και μαθητών Δημοτικού σχολείου Δεσφίνας στο πλαίσιο υλοποίησης Σχεδίου Συμπράξεων ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2020 office 2016 언어팩. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

다운로드

Έγκριση προγραμμάτων του ΚΠΕ Άμφισσας

다운로드

Ενημέρωση από το ΚΠΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Επειδή η έγκριση για την υλοποίηση των προγραμμάτων του ΚΠΕ από το ΥΠΑΙΘ καθυστερεί ορισμένες ημέρες από τη στιγμή που υποβάλλεται η αίτηση, προτείνουμε να δηλώσετε ( έως 6/10/2022 ) το ενδιαφέρον σας για να κινηθεί πιο γρήγορα η σχετική διαδικασία 드레스메이커 다운로드.

Επισυνάπτεται  πίνακας με τα προγράμματα του ΚΠΕ Άμφισσας ( ΕΔΩ ) και η  μορφή αίτησης συμμετοχής( ΕΔΩ )

Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα του ΚΠΕ Άμφισσας παρακαλούνται να αποστείλουν τη μορφή αίτησης στο  Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων ΠΔΕ Φωκίδας & ΔΔΕ Φωκίδας  και να επικοινωνήσουν με το ΚΠΕ (2265079180 ) για τις λεπτομέρειες υλοποίησης του προγράμματος κλπ(ημερομηνίες,

Παρακαλούνται οι διευθυντές & οι διευθύνσεις των σχολείων ΠΔΕ & ΔΔΕ Φωκίδας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για  τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών των σχολείων τους σε προγράμματα του ΚΠΕ Άμφισσας που θα  μπορούσαν να γίνουν  έως 30 Δεκεμβρίου 2022 무정도시 12 다운로드.

Τα προγράμματα του ΚΠΕ θα γίνουν φέτος σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας με όλα τα μέσα προστασίας που προβλέπονται για τον Covid -19

Με εκτίμηση

Ο Αναπληρωτής υπεύθυνος του ΚΠΕ Άμφισσας

Πανάγου Αθανάσιος

Διαβίβαση Επιστολής του Γενικού Γραμματέα του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία

영화 애프터 2019 다운로드

Διαβίβαση της Επιστολής του Γενικού Γραμματέα του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία 다운로드. Ενημερωθείτε από το σχετικό έγγραφο του ΥΠΑΙΘ (ΕΔΩ) Ανάρτηση της επιστολής  του Γενικού Γραμματέα του Ιδρύματος της Βουλής (ΕΔΩ)

다운로드

Υλοποίηση δράσης για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού

화재 경보 음 다운로드

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού, 5 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων υλοποιεί δράση στις Σχολικές Μονάδες Π/θμιας Εκπ/σης και τα Γυμνάσια της χώρας 아름다웠던 우리에게 다운로드. Ενημερωθείτε από το σχετικό έγγραφο του ΥΠΑΙΘ (ΕΔΩ)

국민 은행 앱

Καταχώριση στοιχείων στο Π.Σ. myschool για το σχολικό έτος 2022-23

PDF 변환기

Προκειμένου να αποτυπώνεται η λειτουργία κάθε σχολικής μονάδας αλλά και κάθε εκπαιδευτικής δομής (ΠΔΕ/Διεύθυνση Εκπαίδευσης/ΚΕΔΑΣΥ), είναι αναγκαία η ενημέρωση του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) myschool σε καθημερινή βάση 버즈 가시. Ενημερωθείτε από το σχετικό έγγραφο του ΥΠΑΙΘ (ΕΔΩ)

갤럭시 음악

Ενημερωτικές οδηγίες για εργοθεραπευτική παρέμβαση

다운로드

Ενημερωτικές οδηγίες προς εκπαιδευτικούς και γονείς για τον προσδιορισμό των ενδείξεων (κατά ηλικία μαθητών) που παραπέμπουν σε εργοθεραπευτική διερεύνηση σύμφωνα με το με αρ 다운로드. πρωτ.: 658(Φ2)/20-0-2022 έγγραφο του ΚΕΔΑΣΥ ΦΩΚΙΔΑΣ. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

다운로드

Παροχή δωρεάν σίτισης και καταλύματος διαμονής στους αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων στις σχολικές μονάδες του Λιδωρικίου

다운로드

Ανάρτηση Απόφασης για την παροχή δωρεάν σίτισης και καταλύματος διαμονής στους αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων στις σχολικές μονάδες του Λιδωρικίου 버뮤다 신드롬. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ) Ανάρτηση Απόφασης για την παράταση για 2 έτη (2022-2023) της παροχής δωρεάν σίτισης και καταλύματος διαμονής στους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων στις σχολικές μονάδες του Λιδωρικίου.  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

다운로드

Αναστολή Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας για το σχολικό έτος 2022-2023

렉토라

Ανάρτηση απόφασης «Αναστολής Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Δ.Ε library genesis. Στερεάς Ελλάδας για το σχολικό έτος 2022-2023».  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

다운로드

Ορισμός Υπευθύνων Ενεργειακών Υποδομών Εγκαταστάσεων (Υ.Ε.Υ.Ε) των εποπτευόμενων Φορέων της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας

다운로드

Ανάρτηση της απόφασης Ορισμού Υπευθύνων Ενεργειακών Υποδομών Εγκαταστάσεων (Υ.Ε.Υ.Ε) των εποπτευόμενων Φορέων της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας 다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

bitnami redmine 다운로드

Συμπλήρωση του διδακτικού ωραρίου των κοινών ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας

아이언맨3 다운로드

Ανάρτηση της Απόφασης Συμπλήρωσης του διδακτικού ωραρίου των κοινών ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας 다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

다운로드

Εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2022

omnipeek

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων συμμετέχει ενεργά στο έργο του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe) και ειδικότερα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (European Center for Modern Languages–2 ECML), Οργανισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο οποίος προωθεί την ποιοτική διδασκαλία και εκμάθηση των γλωσσών για όλους τους μαθητές, αδιακρίτως. Η 26η Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αφιερωμένη στον εορτασμό των γλωσσών 포딕스 다운로드. Ενημερωθείτε από την Ανακοίνωση (ΕΔΩ) και την Πρόσκληση (ΕΔΩ) 다운로드.

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

다운로드

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, καλούνται οι σχολικές μονάδες της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας να οργανώσουν και να υλοποιήσουν αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου 이별하기 좋은 날씨 다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

다운로드

Δράσεις Διαδικτυακών Μαθημάτων και STEM #3.0 για το σχολικό έτος 2022 – 2023

다운로드

Παιδαγωγική αξιοποίηση των ΤΠΕ και των εργαλείων Web 2.0, της εκπαιδευτικής ρομποτικής, των κινητών συσκευών (tablets και κινητών τηλεφώνων) και 3D εκτυπωτών για την υλοποίηση συνεργατικών δραστηριοτήτων σε έργα eTwinning και η ενσωμάτωσή τους στη διδασκαλία μαθημάτων 쉬프트 다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

크롬 첨부파일 다운로드
↓