다운로드

Ενημερωτική Ανακοίνωση
Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 για τον κορονοϊό  

Δωρεάν και Ανώνυμη 24ωρης λειτουργίας 

Η υπηρεσία της τηλεφωνικής υποστήριξης, οργανώνεται υπό τις επιστημονικές κατευθύνσεις και την εποπτεία της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

네덜란드 지도 다운로드 다운로드 다운로드

다운로드

Παρακαλούμε η επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες, λόγω των έκτακτων μέτρων  Covid-19να γίνεται τηλεφωνικά.  Επίσης η κατάθεση εγγράφων και δικαιολογητικών να γίνεται ταχυδρομικά ή με email 다운로드.

다운로드

Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19

인피니트 bad 다운로드

Ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων, δημοτικών και ολοήμερων σχολείων) και των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων και της συνέχισης της δια ζώσης λειτουργίας των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) καθώς και των Λυκειακών Τάξεων των Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις, από τη Δευτέρα 10.05.2021, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου είναι υποχρεωτικός για τους/τις μαθητές/τριες, τους/τις εκπαιδευτικούς, τα μέλη του Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), το διοικητικό και λοιπό προσωπικό των ως άνω σχολικών μονάδων, καθώς και για τους/τις εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής …

Ενημερωθείτε από την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ 다운로드. (ΕΔΩ) και από το ΦΕΚ Β΄1825/2021 (ΕΔΩ)

다운로드

Ενημέρωση για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών

스파이더게임 다운로드

Την Τετάρτη  5/05/2021, η ημερομηνία γέννησης του τελευταίου ειδοποιηθέντα εκπαιδευτικού για εμβολιασμό ήταν 16/02/1972 필기체 폰트 다운로드.

Η Επιτροπή Συντονισμού Εμβολιασμών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας

치즈인더트랩 10화 다운로드

Εκπαιδευτικοί & Εκπαίδευση STE(A)Μ

다운로드

Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο, 

Διαδικτυακά 07-09- Μαΐου 2021

Πληροφορίες για το συνέδριο και το επικαιροποιημένο πρόγραμμά του  εδώhttps://blogs.sch.gr/pekesde/archives/2216 και εδώ: https://steamonedu.eu/el/steam2021conference/

Αίτηση συμμετοχής (Δωρεάν): https://bit.ly/3rC95je
Φόρμα συμμετοχής Ειδικές Συνεδρίες: https://bit.ly/3sSKeZ5

 

무비 메이커 무료 다운로드 다운로드 군주온라인 벚꽃 ppt 템플릿

Εγκύκλιοι Αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Πρ/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2021- 2022

사랑의 힘 다운로드

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται:

από 20-04-2021 μέχρι 27-04-2021 και ώρα 15:00

 • Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, σε δομές ΕΑΕ, ΚΕΣΥ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Εκκλησιαστικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2021-2022. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
 • Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε υ π η ρ ε σ ί ε ς και φ ο ρ ε ί ς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και  Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2021-2022.  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

다운로드 다운로드

Πράσινες πολιτιστικές διαδρομές στα μνημεία της UNESCO

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος, κ 레디 플레이어 원 한글자막. Αθανασία Ψάλτη, για την ευγενική προσφορά αντιτύπωνPPD_2020-compressed του εντύπου «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα ελληνικά μνημεία της UNESCO», προκειμένου να διανεμηθούν στις σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π.Ε 솔리드 웍스 2013 크랙 다운로드. Φωκίδας και να αξιοποιηθούν κατάλληλα από εκπαιδευτικούς και μαθητές.

  Πρόκειται για μια αξιόλογη δράση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, που αναδεικνύει τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τους οικισμούς της χώρας μας που έχουν ενταχθεί στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ενώ  παράλληλα ευαισθητοποιεί τον αναγνώστη για την ανάγκη προστασίας τους από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και της επέμβασης του ανθρώπου στη φύση 다운로드.

     Με τη διάθεση του εντύπου και την κοινοποίηση της ψηφιακής του έκδοσης στην εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές και εκπαιδευτικοί, θα έχουν την ευκαιρία «διανύοντας»  μια ενδιαφέρουσα διαδρομή στον χώρο και στον χρόνο, να ανακαλύψουν σπουδαία μνημεία της φύσης και του ανθρώπου,  που βρίσκονται στη χώρα μας και προστατεύονται από την UNESCO , να ενημερωθούν διαβάζοντας τις «πράσινες λεπτομέρειες», για τους κινδύνους που τα απειλούν, ώστε να αναλάβουν δράση για την προστασία τους και να συμμετέχουν σε δράσεις ευαισθητοποίησης, όσον αφορά στο έργο και την συμβολή της UNESCO στην προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς 다운로드.

   Η αξιοποίηση του συγκεκριμένου υλικού συμβάλλει σημαντικά στην καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών και στην εκπαίδευσή τους στην αειφορική διαχείριση του πολιτιστικού και του φυσικού  περιβάλλοντος, που αποτελεί κύριο παιδαγωγικό μέλημα του σύγχρονου σχολείου 일러스트레이터 10 다운로드.

Από την Δ/νση Π.Ε. Φωκίδας

Αναστολή δια ζώσης λειτουργίας σχολικών μονάδων

 • Παρατείνεται η αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρ/θμιας  και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης από την Δευτέρα, 12 Απριλίου και ώρα 6:00 έως και την Δευτέρα, 19 Απριλίου 20201  και ώρα 6:00 ΦΕΚ 1441/Β΄/2021.  Κατά τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας της δια ζώσης εκπαίδευσης τους θα γίνεται εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία τις απογευματινές ώρες 인형사 다운로드.
  Συνεχίζουν την δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλες οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων με την προϋπόθεση εφαρμογής  διαγνωστικού έλεγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου ΦΕΚ 1440/Β΄/2021, εγκύκλιος  αρ 달빛천사 노래 다운로드. πρωτ. 41224/ΓΔ4/10-04-2021 του Υ.ΠΑΙ.Θ.. 
 • Παρατείνεται η αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρ/θμιας  και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης από την Δευτέρα, 05 Απριλίου και ώρα 6:00 έως και την Δευτέρα, 12 Απριλίου 20201  και ώρα 6:00 ΦΕΚ 1308/Β΄/2021 셔터 아일랜드 다운로드.
  Συνεχίζουν την δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλες οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.
 • Παρατείνεται η αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρ/θμιας  και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης από την Δευτέρα, 29 Μαρτίου και ώρα 6:00 έως και την Δευτέρα, 05 Απριλίου 20201  και ώρα 6:00 ΦΕΚ 1194/Β΄/2021.
  Συνεχίζουν την δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλες οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.
 • Παρατείνεται η αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρ/θμιας  και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης από την Δευτέρα, 22 Μαρτίου και ώρα 6:00 έως και την Δευτέρα, 29 Μαρτίου 20201  και ώρα 6:00 ΦΕΚ 1076/Β΄/2021.
  Συνεχίζουν την δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλες οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.
 • Οι σχολικές μονάδες της Πρ/θμιας  και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης αναστέλλουν την δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία τους από την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 ΦΕΚ 996/Β΄/2021.  Κατά τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας της δια ζώσης εκπαίδευσης τους θα γίνεται εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία τις απογευματινές ώρες.
  Συνεχίζουν την δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλες οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.
 • Ενημερωθείτε από την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. (ΕΔΩ)

Ανοικτή διαδικτυακή ενημέρωση/συζήτηση για το σκοπό και το πλαίσιο λειτουργίας των Πειραματικών Σχολείων

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ dwg viewer. και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει,

τη  Δευτέρα 12/4/2021 στις 19:00,

διαδικτυακή εκδήλωση προκειμένου να αναδειχθεί η σπουδαιότητα του θέματος, να υπάρξει ενημέρωση σε βάθος, να διευκρινιστούν ασάφειες και να απαντηθούν απορίες 홈앤쇼핑 모바일 앱 다운로드.

Προσκεκλημένοι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κα 여행의 이유 다운로드. Παπατσίμπα Λαμπρινή, προϊσταμένη του αυτοτελούς τμήματος Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων του Υπουργείου Παιδείας και ο Πρόεδρος ή μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της σχολικής κοινότητας της Στερεάς Ελλάδας (Γονείς και Εκπαιδευτικούς) μέσω των συνδέσμων:

Ενημερωθείτε από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΕΔΩ)

Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή

다운로드

Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή στην κ. Μαλλιαρού Μαρία–Ειρήνη, αναπληρώτρια Εκπ/κό κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ του 3ου  Δ.Σ 터미널 파일 다운로드. Άμφισσας  (ΕΔΩ)

Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή στην κ. Σοφιανοπούλου Ιωάννα, Εκπ/κό κλάδου ΠΕ08-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ του 2ου  Δ.Σ 다운로드. Άμφισσας (ΕΔΩ)

Ανασυγκρότηση Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Α/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Φωκίδας

다운로드

Ενημερωθείτε από την απόφαση της Περιφερειακής  Διευθύντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας (ΕΔΩ)

넛잡 더빙 다운로드 어쩌다 발견한 하루 4화 다운로드 다운로드

Χωροταξική κατανομή εγγραφής μαθητών σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Δ.Ε. Φωκίδας

다운로드 구글 프레젠테이션

Υποβολή Αιτήσεων Αμοιβαίων Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών

Οι αιτήσεις για αμοιβαία μετάθεση υποβάλλονται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ανακοίνωση των μεταθέσεων, δηλ 다운로드. μέχρι και 9/4/2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για αμοιβαία μετάθεση έχουν οι εκπαιδευτικοί εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις του άρθρου 10 του Π.Δ aermod 다운로드. 50/1996 (45Α΄) όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 9 του Π.Δ. 100/1997 (94Α΄):

 1. Δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για αμοιβαία μετάθεση έχουν οι εκπαιδευτικοί εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

α) Να ανήκουν:

 • στον ίδιο κλάδο, να έχουν την ίδια ειδικότητα και
 • να μην έχουν συμπληρώσει 25ετή πραγματική υπηρεσία κατά την έννοια του άρθρου 16 του παρόντος Π.Δ., μέχρι 31 Αυγούστου του έτους που πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις 우타우 다운로드.

β) Η διαφορά της συνολικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας τους να μην υπερβαίνει τα δέκα έτη κατά την 31η Αυγούστου 2021 και

γ) Να έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια υπηρεσίας μέχρι 31 Αυγούστου του έτους διενέργειας των μεταθέσεων από την ημερομηνία δημοσίευσης του διορισμού τους στην  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ως εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων τον ένα χρόνο στην οργανική τους θέση 다운로드.

 1. Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι μετατίθενται αμοιβαία έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης για σχολεία των περιοχών μετάθεσης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης από την οποία μετατέθηκαν, εφόσον από την ημερομηνία της μετάθεσής τους αυτής και μέχρι 31 Αυγούστου του έτους που πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις υπηρετήσουν για μία τριετία εκτός της περιοχής από σχολείο της οποίας μετατέθηκαν 다운로드.
 2. Οι ενδιαφερόμενοι για αμοιβαία μετάθεση υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις στην οικεία διεύθυνση εκπαίδευσης, μέσα σε δέκα πέντε (15) ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων 다운로드. Έντυπο αίτησης αμοιβαίας μετάθεσης (ΕΔΩ)
↓