Ανακοινώσεις

다운로드

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

다운로드

Σας ενημερώνουμε ότι, από Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2020 λόγω των έκτακτων μέτρων σχετικά με τον COVID-19 τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας θα δέχονται το κοινό μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764/07-11-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών 마소 스토어.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2265079170, 2265028301 και 2265029403 (Δ/ντρια)

Για την είσοδο στην Υπηρεσία, κατόπιν ραντεβού, είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας 명량해전.

Οδηγίες για χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν δεν υπάρχει πρόσβαση στο webmail.sch.gr

Όταν δεν υπάρχει πρόσβαση το webmail, λόγω μη λειτουργίας του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου,  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικούς τρόπους για να λαμβάνετε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον τα εισερχόμενα μηνύματά σας του λογαριασμού webmail που διαθέτετε 다운로드.

 

Οι ρυθμίσεις που αναφέρονται στη συνέχεια πρέπει να γίνουν κάποια στιγμή που είναι σε λειτουργία το webmail 다운로드.

 

 1. Μπορείτε να κατευθύνετε τα μηνύματα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου από το webmail στο προσωπικό σας e-mail 다운로드. Ακολουθήσετε τις οδηγίες πατώντας εδώ.        Μειονέκτημα : μπορείτε να δείτε τα εισερχόμενα μηνύματα, αλλά όχι τα απεσταλμένα 첫결제없는 다운로드. Αν θελήσετε να απαντήσετε από το προσωπικό σας e-mail αυτό δεν θα υπάρχει στα Απεσταλμένα του webmail 삐딱하게 mp3 다운로드.

 

 1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ανοιχτού κώδικα Mozilla Thunderbird 다운로드. Ακολουθήστε τις οδηγίες πατώντας εδώ.        Πλεονέκτημα : τα εισερχόμενα μηνύματα από το Webmail εισάγονται όλα στο Thunderbird 다운로드. Ότι μήνυμα στείλετε από το Thunderbird ενημερώνεται αυτόματα το Webmail.       Μειονέκτημα : δεν εισάγονται στο Thunderbird τα απεσταλμένα μηνύματα του webmail 게리모드 pac 3.

 

 1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OUTLOOK (παρέχετε μαζί με την έκδοση του Office που έχετε – αν δεν έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Office δεν θα βρείτε το OUTLOOK) 멜섹 plc. Ακολουθήστε τις οδηγίες  πατώντας εδώ 다운로드.       Μειονέκτημα : Μπορείτε να δείτε τα εισερχόμενα μηνύματα, αλλά όχι τα απεσταλμένα του webmail. Αν θελήσετε να απαντήσετε από το OUTLOOK αυτό δεν θα υπάρχει στα Απεσταλμένα του webmail.

 

Αναστολή Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράταση αναστολής της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω Covid-19 έως τις 07/12/2020 알툴바 유튜브 동영상 다운로드. Συνεχίζουν την δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλες οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.  ΦΕΚ 5255/Β΄/28-11-2020 다운로드.

 

Από σήμερα 9/11/22020 έως και 30/11/2020 οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναστέλλουν την δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία λόγω Covid-19. Συνεχίζουν την δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλες οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων 다운로드.

  • Όλοι οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), ακόμα και αν οι σχολικές τους μονάδες τελούν σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας, παράλληλα με την παροχή τηλεκπαίδευσης παραμένουν στη διάθεση των Διευθυντών/Προϊσταμένων των σχολείων τους για άσκηση εκπαιδευτικού ή διοικητικού έργου που τυχόν θα τους ζητηθεί.
   Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
  • Οι σχολικές μονάδες, λόγω της αναστολής λειτουργίας τους, υποχρεούνται να παρέχουν σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη. (ΦΕΚ 5044/β΄/2020)
  • Οι σχολικές μονάδες έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν το προβλεπόμενο βάσει της 155689ΓΔ4/14-11-2020Υ.Α. (ΦΕΚ5044/β΄/2020) ωρολόγιο πρόγραμμα, τόσο ως προς την έναρξη όσο και ως προς τη λήξη του.
   Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

  Συμμετοχή σε Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίας

  Για να ενημερωθείτε για τη διοργάνωση δράσεων στα σχολεία σας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  πατήστε εδώ 다운로드. 

   

  Για το έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. σχετικά με την διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία πατήστε εδώ 다운로드.

   

  Για να ενημερωθείτε για την Διαδικτυακή Ημερίδα, σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία,  που θα πραγματοποιηθεί στις 3/12/2020, πατήστε εδώ 다운로드.

   

  Υλοποίηση της Εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευσης σε Σχολικές Μονάδες της Περιφέρειάς μας.

  오케이구글 다운로드

  Αποτίμηση της πορείας της υλοποίησης της Εξ’ αποστάσεως Εκπαίδευσης και οδηγίες της Δ/ντριας της Π.Ε 3d 맥스 다운로드. Φωκίδας (πατήστε εδώ)

  다운로드 다운로드 다운로드

  Κατανομή ηλεκτρονικών συσκευών πληροφορικής (TABLETS) που διατέθηκαν από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δελφών

  Η Διευθύντρια Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης  Ν. Φωκίδας ευχαριστεί τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Δελφών για τη δωρεά πενήντα (50) TABLETS (LENOVOTABM8/Wi-Fi/2/32GB/GRAY), τα οποία διανεμήθηκαν στις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς της, που ανήκουν στο Δήμο Δελφών, προκειμένου να διατεθούν σε μαθητές τους για προσωρινή χρήση, για την υλοποίηση της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων 다운로드. Οι ηλεκτρονικές συσκευές που διατίθενται αποτελούν εξοπλισμό των σχολείων, θα καταχωρηθούν στο πληροφοριακό σύστημα myschool και με μέριμνα των Διευθυντών και Προϊσταμένων τους θα παραδοθούν στους δικαιούχους μαθητές, για όσο διάστημα αυτό απαιτείται, σύμφωνα με τη με αριθμό 155692/ΓΔ4/14-11-2020 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ 다운로드.

  Διευκρινίζεται ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές, διατίθενται στους μαθητές/τριες με δανεισμό, με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια (χαμηλό εισόδημα, ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεϊκής , πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, η ύπαρξη δυσκολιών μάθησης) 다운로드.

  Ενημερωθείτε από την απόφαση (ΕΔΩ)

  Υπεύθυνη Δήλωση παραλαβής tablet από τους γονείς (ΕΔΩ)

  Επιμόρφωση για την Εξ΄αποστάσεως Εκπαίδευση

  1. 20-11-2020 Παιδαγωγικός Σχεδιασμός μαθήματων μέσω Τηλεδιάσκεψης: 10 Πρακτικές συμβουλές, ΠΕ60,  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Παιγαγωγικό Τμήμα Δ.Ε 알코올 다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
  2. 18-11-2020 “Ενημερωτική Τηλεσυνάντηση του Δρ.Γιώργου Γιάννακα, ΣΕΕ ΠΕ04 ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας σε εκπαιδευτικούς (κάθε βαθμίδας) και μέλη της Ε.Ε.Φ 다운로드. (Ένωσης Ελλήνων Φυσικών)”. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
  3. 18-11-2020 Τηλεδιάσκεψη με εκπαιδευτικούς των Τμημάτων Ένταξης και της Παράλληλης Στήριξης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Στερεάς Ελλάδας, ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας.  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
  4. 24-11-2020 Πρόσκληση εκπαιδευτικών ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07,  σε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Χρήση πλατφόρμας Webex στην σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία» ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας 다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
  5. 5-6/11/2020 Τηλεδιασκέψεις των Σ.Ε.Ε. Π.Ε.60 για την ΕξΑΕ ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
  6. 20-05/11/2020 Διαδικτυακή Επιμορφωτική Συνάντηση: Η Θεατρική Αγωγή την εποχή του covid-19: α) προτάσεις και προβληματισμοί, β) συμπεριληπτική εκπαίδευση και διαφοροποιημένη διδασκαλία . Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)
  7. 7/10/2020 Επιμόρφωση εκπαιδευτικών ΠΕ60  στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας. Ενημέρωση (ΕΔΩ)
  8. 6-9/10/2020, «Μεθοδολογία της σχολικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτική αξιοποίηση ψηφιακών περιβαλλόντων (Webex, η-τάξη, e-me) και διδακτικά παραδείγματα»  ΠΕ11, ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας. Ενημέρωση (ΕΔΩ)
  9. 5-7-12/10/2020 «Μεθοδολογία της σχολικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτική αξιοποίηση ψηφιακών περιβαλλόντων (Webex, η-τάξη, e-me) και διδακτικά παραδείγματα», ΠΕ70  ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας. Ενημέρωση (ΕΔΩ)
  10. 2/10/2020 Επιμόρφωση εκπαιδευτικών ΠΕ86 στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. ΠΕ70  ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας. Ενημέρωση (ΕΔΩ)
  11. 6-9/10/2020 «Μεθοδολογία της σχολικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτική αξιοποίηση ψηφιακών περιβαλλόντων (Webex, η-τάξη, e-me) και διδακτικά παραδείγματα» ΠΕ06  ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας. Ενημέρωση (ΕΔΩ)
  12. 25-26/4/2020 “Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα” ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας και τη συνεργασία δεκαοκτώ (18) ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της χώρας.  Ενημέρωση (ΕΔΩ)
  13. 5ος/2020  Τηλε-Ημερίδες »Διάχυσης Καλών Πρακτικών στην ΕξΑΕ» των Δημοτικών Σχολείων που διοργανώνει το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας.  Ενημέρωση (ΕΔΩ)

  Οδηγίες σχετικά με τη διάθεση των ηλεκτρονικών συσκευών των σχολικών μονάδων

  한국어 책 다운로드

  «3. Εκπαιδευτικοί οι οποίοι δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ταμπλέτα ή έξυπνο τηλέφωνο και εξ αυτού του λόγου αδυνατούν να παράσχoυν εξ αποστάσεως εκπαίδευση, υποχρεούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες διδασκαλίας τους στις σχολικές μονάδες, όπου υπηρετούν, οι οποίες συνεχίζουν κανονικά την διοικητική τους λειτουργία, προκειμένου να προσφέρουν τις εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες κάνοντας χρήση των υποδομών και του εξοπλισμού που διαθέτει η σχολική μονάδα».  Ενημερωθείτε από την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.  (ΕΔΩ)

  다운로드 더 바디 자막 다운로드 다운로드 다운로드

  ΚΕΣΥ ΦΩΚΙΔΑΣ: Εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη και Αποστολή υποστηρικτικού υλικού διαχείρισης κρίσης του κορωνοϊού»

  • Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Ε.Σ.Υ. Φωκίδας, εκτός των προγραμματισμένων υποστηρικτικών εξ αποστάσεως δράσεών του, θα παρέχει, σε συνεργασία και με τις ΕΔΕΑΥ, εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό, γονέα ή μαθητή/τρια 포르자 호라이즌 4 다운로드. Για κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθύνεστε απ’ ευθείας στην υπηρεσία μας, όπου λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας και συμβουλευτικής υποστήριξης με στόχο την καλύτερη διαχείριση των υπαρχόντων προβλημάτων στα τηλέφωνα 2265079287, 2265023803 και στο email: mail@kesy.fok.sch.gr, ή δια της αρμόδιας σχολικής μονάδας 윤소망체 다운로드.
  • Στα πλαίσια της Δράσης Αποστολής Υποστηρικτικού Υλικού εκ μέρους το ΚΕΣΥ ΦΩΚΙΔΑΣ, αποστέλλει ενημερωτικό υλικό συμβουλευτικής υποστήριξης, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες και στη διάθεσή σας 캐드 도면 다운로드.

  Ο ΚορωνοΪός και η Νέα Πραγματικότητα:  Μια Προσέγγιση – Ένας Προβληματισμός 웹윤고딕 다운로드. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

  Οδηγίες για τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό την υλοποίηση μαθημάτων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

  • Εγχειρίδιο Χρήσης Πύλης myschool, το οποίο αφορά στην ενεργοποίηση της εφαρμογής «Λειτουργικότητα αποτύπωσης προγραμμάτων εξΑΕ» (ΕΔΩ)
  • Συμπληρωματική Πρόταση για τη διαμόρφωση του ΕΩΠ και την κατανομή του χρόνου ανά διδακτικό αντικείμενο στην Π.Ε 다운로드. κατά τη διάρκεια της σύγχρονης Εξ Αποστάσεως εκπαίδευσης (ΕΔΩ)
  • Οδηγίες σχετικά με τη διάθεση των ηλεκτρονικών συσκευών των σχολικών μονάδων (ΕΔΩ)
  • Έντυπα εβδομαδιαίας καταγραφής στοιχείων για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση 다운로드.
   Δημοτικά (ΕΔΩ)  Νηπιαγωγεία (ΕΔΩ)
  • Επιμόρφωση στην Εξ΄ Αποστάσεως Εκπαίδευση (ΕΔΩ)
  • «Παιδαγωγική προσέγγιση της ΕξΑΕ στο Δημοτικό Σχολείο» από το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας (ΕΔΩ)
  • (ΦΕΚ 5044/β΄/2020)Τροποποίηση της υπό στοιχεία 120126/ΓΔ4/12-09-2020 κοινής απόφασης της Υπουργού και της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2020-21» (Β’ 3882) 다운로드.
  • Οδηγίες για επιβεβαίωση μαθητών στην Webex Meetings
  • Οδηγίες και πληροφορίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (14-11-2020)
  • Οδηγίες για την ΕΞΑΕ  από εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης (ΕΔΩ)
  • Χρήσιμα εργαλεία και οδηγίες για την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2020-2021 (ΕΔΩ) (διαβιβαστικό ΥΠΑΙΘ) 12-11-2020
  • Οδηγίες Υλοποίησης Προγραμμάτων  Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ΕΔΩ)
  • Οδηγίες Υλοποίησης Προγραμμάτων  Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης για μαθητές με αναπηρία και ΕΕΑ. (ΕΔΩ)
  • Οδηγός για τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό των μαθημάτων της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2020_21 μετά από σχετική εισήγηση του  Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 43/03-09-2020 του Δ.Σ) . (ΕΔΩ)
  • Περισσότερες οδηγίες, βοηθητικό υλικό και καλές πρακτικές μπορείτε να αναζητήσετε από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας (ΕΔΩ)
  • Παροχή σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021 Φ.Ε.Κ. 3882/Β΄/ 12-09-2020 και Φ.Ε.Κ. 4264/Β΄/30-09-2020.

  Έγκριση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Φωκίδας

  윈도우7 업데이트 파일 다운로드

  Ενημερωθείτε ΕΔΩ για την Απόφαση Έγκρισης Προγραμμάτων  Σχολικών Δραστηριοτήτων Σχολικών Μονάδων Π.Ε 오피스 아웃룩 다운로드. Φωκίδας

  다운로드

  Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μετάθεσης

  다운로드

  Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων παρατείνεται μέχρι τις 23-11-2020 και ώρα 15:00.  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)

  끝말잇기 프로그램 꿀뮤직 음악 vnc 소스 택시 운전사 무료 다운로드

  Συγκρότηση επιτροπής σχολικών δραστηριοτήτων 2020-2021

  카인 아벨 다운로드

  Ενημερωθείτε από ΕΔΩ για τη συγκρότηση επιτροπής σχολικών δραστηριοτήτων της ΔΠΕ Φωκίδας σχολικού έτους 2020-2021 디오딕 한자사전 다운로드.

  다운로드
  Loading...
  다운로드 다운로드 다운로드 pspice 17.2
  ↓