Δελτίου Τύπου του ΙΕΠ

다운로드

Δελτίο Τύπου του Ι.Ε.Π., σχετικά με  τη «Δωρεάν διάθεση προσβάσιμων σχολικών εγχειριδίων και εκπαιδευτικού υλικού στις σχολικές μονάδες της χώρας για την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών/τριών στην εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία» έγγραφο library genesis.

웹 애플리케이션 다운로드

Οδηγός δομημένης μεταφοράς γνώσεων στο Δημόσιο Τομέα για υπαλλήλους που αποχωρούν

다운로드

Η Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, εξέδωσε Οδηγό δομημένης μεταφοράς γνώσεων στον δημόσιο τομέα για υπαλλήλους που αποχωρούν, ενημερωθείτε από το σχετικό έγγραφο με Αριθμ.Πρωτ.:ΔΙΔΑΔ/Φ.26.30/1263/οικ.1509/27/1/2023 και τον συνημμένο τον Οδηγό. 

삼성 복합기 드라이버 다운로드 2019 이력서 양식 다운로드 디아블로2 d2nt 다운로드 신의물방울 다운로드

Διαδικασία επαναφοίτησης μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2023- 24

html 문서

Σύμφωνα με την παρ. 4α του άρθρου 6, του ΠΔ 79/2017 (Α’ 109, διορθ. σφ. Α 112) όπως τροποποιήθηκε με την παρ 다운로드. 1 του άρθρου 44 του ν. 4777/2021 (Α’ 25), οι εγγραφές μαθητών/τριών στο νηπιαγωγείο γίνονται αποκλειστικά από 1 έως 20 Μαρτίου του προηγούμενου διδακτικού έτους, σχετικό έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με Αριθ.Πρωτ.:Φ.7/ΦΔ/10858/Δ1/31-01-2023 카티아 v5 다운로드.

Υποβολή αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2022-2023

다운로드

Σχετικά με την «Υποβολή αιτήσεων παραίτησης των εκπαιδευτικών και των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023» οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στις οικείες Δ/νσεις Εκπαίδευσης ή Περιφερειακές Δ/νσεις Π.Ε 다운로드. και Δ.Ε. κατά περίπτωση, ανάλογα με την οργανική θέση, από την Τετάρτη 1-2-2023 έως και τη Δευτέρα 13-2-2023, ενημερωθείτε από το σχετικό έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με Αριθ.Πρωτ.:7297/Ε3/23/01/2023 갱스터 리오 버그 판.

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Αγαπητοί μας μαθητές, αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Στις 30 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας γιορτάζει τη μνήμη τριών Αγίων, προστατών των μαθητών και των γραμμάτων: του Βασιλείου του Μέγα, του Γρηγορίου Ναζιανζηνού του Θεολόγου και του Ιωάννη του Χρυσοστόμου 맥용 한글 뷰어.
Η γιορτή αυτή συνδέθηκε με την εκπαίδευση, καθώς οι Τρεις Ιεράρχες διέδωσαν, όχι μόνο το Χριστιανισμό, αλλά και την αγάπη για την επιστήμη, τα γράμματα, την ορθή σκέψη και τη φιλομάθεια 다운로드. Εξήραν τη μάθηση, το έργο και το ρόλο του δασκάλου, την αξία των γραμμάτων και του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, παρότρυναν τους νέους να αναζητήσουν την αλήθεια και να βλέπουν με κριτική ματιά τα δεδομένα της εποχής 언리얼 스튜디오 다운로드.
Το δίδαγμά τους, μία αυθεντική έκφραση Παιδείας, παραμένει πάντοτε επίκαιρο και το φως της σοφίας τους διαπερνά τους αιώνες, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της ανθρώπινης φύσης και αγγίζοντας τη διαχρονικότητα 드라이버 스윙 다운로드.
Αγαπητά μας παιδιά, εύχομαι να αγαπάτε τη γνώση και να την επιδιώκετε για όλη σας τη ζωή 다운로드. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας

 

Αξιότιμοι συνάδελφοι κ.κ. εκπαιδευτικοί ,

αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
αγαπητοί κ.κ. γονείς & κηδεμόνες,

   Ακολουθώντας μια παράδοση δέκα αιώνων η Εκκλησία μας και ολόκληρος ο ελληνισμός τιμούν σήμερα 30 Ιανουαρίου τη μνήμη των «Τριών Μεγίστων Φωστήρων της Τρισηλίου Θεότητος», των Τριών Ιεραρχών, Μεγάλου Βασιλείου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου 칸쟈니 다운로드. Ιδιαίτερα τους τιμά ο εκπαιδευτικός κόσμος, γιατί η κοινή γιορτή τους έχει καθιερωθεί ως γιορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Οι Τρεις Ιεράρχες έλαμψαν στην εποχή τους, λάμπουν σταθερά μέχρι σήμερα και θα λάμπουν στους αιώνες ως Άγιοι, Σοφοί Πατέρες της Ορθοδοξίας, διακεκριμένοι Πανεπιστήμονες και φημισμένοι Ρήτορες, επιφανείς Θεολόγοι και εξαίρετοι Δάσκαλοι, Φιλάνθρωποι και Αναμορφωτές της Κοινωνίας 다운로드.

   Αν και σε όλη τους τη ζωή έζησαν ασκητικά και αγάπησαν τον μοναχισμό, εν τούτοις από τον βίο τους και το πολυσήμαντο έργο τους αναβλύζει μια δύναμη αναμόρφωσης του κόσμου. Πρωταγωνίστησαν στην επίλυση όλων των σοβαρών εκκλησιαστικών ζητημάτων και των κοινωνικών προβλημάτων της εποχής τους 겟잇뷰티. Η πολύμορφη και αξιολογότατη δράση τους χαρακτηριζόταν από την απόλυτη ταύτιση των λόγων με τα έργα τους και έφερε τη σφραγίδα της ανιδιοτελούς προσφοράς και της απύθμενης Αγάπης για τον Άνθρωπο.

Οι Τρεις Ιεράρχες με τα έργα και τις διδαχές τους ανέτρεψαν το τότε κοινωνικό και πνευματικό κατεστημένο 다운로드. Με τη βαθιά ευρυμάθειά τους και το «ανοιχτό» πνεύμα τους κατόρθωσαν να συγκεράσουν με τρόπο μοναδικό τους πνευματικούς θησαυρούς του αρχαίου ελληνικού κόσμου με τις αιώνιες αλήθειες του Χριστιανισμού, θεμελιώνοντας τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό.

   Αντιτάχθηκαν στην κοινωνική αδικία και αγωνίστηκαν για να εδραιωθεί η ειρήνη, η ισότητα, η αλληλεγγύη, η αποδοχή και η αγάπη για τον συνάνθρωπο 공인인증서 프로그램. Θέλησαν να αλλάξουν τον κόσμο και πρώτοι αυτοί κατάλαβαν ότι για να αλλάξει η ανθρωπότητα, να φωτιστεί το ανθρώπινο πνεύμα και να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον έπρεπε να βασιστούν στην Παιδεία.

   Και οι Τρεις υπήρξαν αξεπέραστοι Δάσκαλοι και εμπνευσμένοι Παιδαγωγοί 비정상회담 23회. Με το σπουδαίο διδακτικό και επιστημονικό τους έργο και κυρίως με τη γνήσια παιδοκεντρική παιδαγωγική τους προσέγγιση, αποτελούν διαχρονικά πρότυπα όλων των εκπαιδευτικών.

   Ορισμένες από τις βασικότερες παιδαγωγικές αρχές και θεωρίες διατυπώθηκαν και αναλύθηκαν για πρώτη φορά από τους Τρεις Ιεράρχες 다운로드. Πολλές από τις γνώσεις τους σε θέματα ψυχολογίας, διδακτικής μαθημάτων, αγωγής, επαγγελματικού προσανατολισμού και πρακτικών διαπαιδαγώγησης ξαφνιάζουν και τους πιο σύγχρονους παιδαγωγούς και ψυχολόγους, όταν μελετούν το πολύτιμο περιεχόμενο των κειμένων τους.

   Αναγνώρισαν και ανέδειξαν την ατομικότητα και την ιδιαιτερότητα του κάθε μαθητή 2019 알라딘 자막 다운로드. Αναφέρθηκαν στις αρετές που πρέπει να έχει ο δάσκαλος για να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των μαθητών του και να τους διδάξει αποτελεσματικά, στοχεύοντας στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

   Έκαναν λόγο για το είδος και την ποσότητα της διδακτέας ύλης, καθώς και για τη διδασκαλία της με τρόπο ευχάριστο, βιωματικό και εποπτικό 다운로드.

   Μέσα από τα συγγράμματά τους μίλησαν ακόμη και για την επίδραση που ασκούν οι γονείς στα παιδιά τους και δίνουν ποικίλες πρακτικές οδηγίες για την σωστή ανατροφή τους. Παραδείγματα αξιόλογων μητέρων που ανέθρεψαν παιδιά με ήθος, μεγαλείο ψυχής και πνεύματος αποτελούν και οι μητέρες των Τριών Αγίων Ιεραρχών, οι Αγίες Εμμέλεια, Νόννα και Ανθούσα 다운로드.

   Στη σύγχρονη τεχνοκρατική εποχή μας που τα υγιή πρότυπα σπανίζουν, οι Τρεις Ιεράρχες με τη ζωή και το πολυδιάστατο έργο τους, πνευματικό, ποιμαντορικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό αποτελούν φωτεινούς οδοδείκτες για όλους και ιδιαίτερα για εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

   Ας μελετήσουμε το έργο τους για να εμπνευστούμε από το λαμπρό παράδειγμά τους και ας τους μιμηθούμε στην Αρετή, την Πίστη, την Πνευματικότητα, την Ταπεινοφροσύνη, τη Μεγαλοθυμία, τη Φιλομάθεια και τη Σωφροσύνη, αλλά και στην Φιλανθρωπία, την Αλληλεγγύη και τη δυνατή Αγάπη τους για τον Θεό και τον Συνάνθρωπο.

   Αγαπητά μας παιδιά, σας ευχόμαστε έχοντας οδηγούς, προστάτες και αρωγούς στη ζωή σας τους Τρεις Αγίους Ιεράρχες, να πορεύεστε με βάση τις Αρχές και τις Αξίες τους, να τους φτάσετε σε Αρετή και Σοφία για να γίνετε, κι εσείς, όπως εκείνοι στα χρόνια τους, οι αναμορφωτές της πάσχουσας κοινωνίας που σας παραδίδουμε και να δημιουργήσετε ένα κόσμο πιο ειρηνικό, πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο.

Καλή Πρόοδο! Χρόνια Πολλά!
Η Διευθύντρια Δ/νσης

Π/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας
Αμαλία Β. Παπαϊωάννου

Χωροταξική Κατανομή μαθητών στις Σχολικές Μονάδες της Δ/νσης Π. Ε. Φωκίδας για το σχολικό έτος 2023-2024

콜로세움 다운로드

Κατανεμήθηκαν χωροταξικά οι μαθητές στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία που λειτουργούν σήμερα και επαναπροσδιορίστηκαν στις Σχολικές Περιφέρειές τους, από το σχολικό έτος 2023-2024, σύμφωνα με το έγγραφο με Αριθ.Πρωτ.:Φ.2.1/233/27-01-2023 다운로드.

다운로드

Καθορισμός Σχολικών Περιφερειών Δημοτικών σχολείων 1ου 9/θ, 2ου 8/θ, 3ου 8/θ και 4ου 6/θ Άμφισσας

다운로드

Καθορίστηκαν οι Σχολικές Περιφέρειες των Δημοτικών σχολείων: 1ου 9/θ, 2ου 8/θ, 3ου 8/θ και 4ου 6/θ της Άμφισσας, με το έγγραφο Αριθ.Πρωτ.:Φ.2.1/234/27-01-2023 애국소년단 다운로드.

비트세이버 아바타

Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε αναπληρωτή Εκπ/κό κλάδου ΠΕ86-Πληροφορικής

office 2016 kms

Απόφαση «Χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε αναπληρωτή Εκπ/κό κλάδου ΠΕ86-Πληροφορικής» έγγραφο με Αριθ.Πρωτ.:Φ.11.1/206/25-01-2023 드래곤볼 z 다운로드.

낙원 mp3

Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας στη Χαλκίδα

삼성갤럭시 사진 다운로드

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Τοπικής Ιστορίας και Εκπαίδευσης που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας (27-29 Ιανουαρίου 2023),  ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Φωκίδας προσφέρει δωρεάν μεταφορά  στη Χαλκίδα το Σάββατο 28/1/2023 προκειμένου να διευκολυνθεί η παρακολούθηση του Συνεδρίου για εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς της  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας 세비야의 이발사 다운로드.

Πρόσκληση,

Αφίσα,

Πρόγραμμα,

Στο Πρόγραμμα εκδρομής  έχει γίνει μια αλλαγή  προκειμένου η επιστροφή να είναι νωρίτερα 다운로드.

Συνέδριο στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2023 με θέμα: «Η Νομική Διάταξις της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδος, 1821»

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία και ο Δήμος Δελφών διοργανώνουν συνέδριο στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2023 με θέμα: «Η Νομική Διάταξις της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδος, 1821» στο Πνευματικό Κέντρο της  Άμφισσας 코어 소리 영어 다운로드.

Με την ευκαιρία του συνεδρίου, παρουσιάζεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, με θέμα «Εγώ την αλήθεια…» Απομνημονεύματα, Υπομνήματα, Ενθυμήματα, Αναμνήσεις, Διηγήσεις στο Μουσείο Ελληνικής Επανάστασης – Οικία Πανουργιά στην Άμφισσα, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 στις 19:30, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ 영화 노인들 다운로드. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Πρόσκληση στα εγκαίνια της έκθεσης,

Έντυπο της πρόσκλησης,

Αναλυτικό Πρόγραμμα, 

Επιστημονική Επιτροπή 다운로드.

Ανακοίνωση οριστικού πίνακα δεκτών υποψηφίων για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Φωκίδας

Ανακοινώνουμε τον οριστικό πίνακα δεκτών υποψηφίων για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών  των 4/θεσίων και άνω  Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε  큐브리드 쿼리 브라우저 다운로드. Φωκίδας, όπως καταρτίστηκε με τη με αρ. 2/23-01-2023 Πράξη του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Δ/ντών Π.Ε 다운로드. Φωκίδας (Οριστικός Πίνακας δεκτών υποψηφίων다운로드.

Δεν υπάρχουν μη δεκτές αιτήσεις.

«Τοποθέτηση Αναπληρωτή Υπεύθυνου στο Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Άμφισσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας»

픽토그램 무료 다운로드

Ανάρτηση απόφασης «Τοποθέτηση Αναπληρωτή Υπεύθυνου στο Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Άμφισσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας» έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με Αρ.Πρωτ.Φ.37/34/23-01-2023 오라클 로그인 없이 다운로드.

다운로드
↓