Υποβολή αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών σχολ. έτους 2020-2021

Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 46 του ν. 4777/2021, για το σχολικό έτος 2020-2021, οι αιτήσεις παραίτησης των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποβάλλονται στις οικείες Δ/νσεις Εκπαίδευσης από την Τετάρτη 17-2-20212 έως και την Τετάρτη 10-3-2021 και θεωρείται ότι έχουν γίνει αποδεκτές και λύεται αυτοδικαίως η υπαλληλική σχέση των (αιτούντων/-ουσών) εκπαιδευτικών στις 31-8-2021 후이즈좀비 다운로드.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο e-mail (mail@dipe.fok.sch.gr) της Δ/νσης Π.Ε 알약 공개용 다운로드. Φωκίδας με συνημμένα αρχεία μέχρι και την Τετάρτη 10-03-2021.  

Ανάκληση της αίτησης παραίτησης μπορείτε να καταθέσετε (στην Δ/νση Π.Ε 다운로드. Φωκίδας μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης παραίτησης, σύμφωνα με την παρ 어른이 되면 다운로드. 4 του άρθρου 148 του ν. 3528/2007 (Α΄ 26).

Σχετικά έγγραφα : 

 1. Ενημέρωση για τη διαδικασία αιτήσεων παραίτησης
 2. Αίτηση παραίτησης
 3. Δήλωση ανάκλησης παραίτησης
 4. Δικαιολογητικά απονομής σύνταξης
 5. Έντυπο Α
 6. Υπεύθυνη Δήλωση για ΔΑΥΚ
 7. Τροποποίηση προθεσμιών αίτησης παραίτησης
 8. ΦΕΚ για συνταξιοδότηση

Online Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Φωκίδας «Διαδρομή» και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας συνδιοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο

«Πρόληψη κατ’ οίκον: Από το Α έως το Ω» 다운로드.

Το ομώνυμο εκπαιδευτικό υλικό, που θα χρησιμοποιηθεί στις συναντήσεις, έχει δημιουργηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Αθηναίων «Αθηνά Υγεία» και διαθέτει την έγκριση του Ι.Ε.Π 픽픽에디터 다운로드.

Πρόκειται για ένα αλφαβητάρι προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης σε συνθήκες κρίσης και αβεβαιότητας, όπως οι τρέχουσες που επιβάλει η πανδημία covid 19 다운로드.afisa

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και η συνολική διάρκειά του ορίζεται σε 7 εβδομαδιαίες συναντήσεις, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας 다운로드. Η διάρκεια κάθε συνάντησης είναι 90 λεπτά, ώρες απογευματινές, εκτός ωραρίου εργασίας των εκπαιδευτικών 다운로드. Η ακριβής μέρα και ώρα διεξαγωγής των συναντήσεων θα διαμορφωθούν σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες εκπαιδευτικούς 이동통신사 설정 다운로드.

Ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά ομάδα ορίζεται στα 12 άτομα 해병대 군가 다운로드. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τα 12 άτομα, υπάρχει δυνατότητα συγκρότησης δεύτερης ομάδας εκπαιδευτικών 일본 침몰 다운로드.

Συντονιστές του σεμιναρίου θα είναι δύο επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «Διαδρομή», εκπαιδευμένα από το Κέντρο Πρόληψης «Αθηνά Υγεία» 다운로드.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, διαδικτυακά, με αποστολή απλού email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κέντρου Πρόληψης «Διαδρομή»: kpfokidas@gmail.com

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της «Διαδρομής»: 22650.23590 & 22650.23837 다운로드.

Μετά το πέρας του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Ενημερωθείτε από το  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΕΔΩ) και την αφίσα (ΕΔΩ)

 

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Επτάλοφο αύριο  Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 λόγω χαμηλών θερμοκρασιών 스튜어트 리틀 다운로드. Ενημερωθείτε από την απόφαση (ΕΔΩ)
Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Δελφών θα λειτουργήσουν κανονικά 묵향 32 다운로드.

Οι μαθητές των σχολικών μονάδων που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας θα παρακολουθήσουν μαθήματα εξ’ αποστάσεως σύμφωνα με το αρ.2 του ΦΕΚ 4264/Β΄/30-09-2020 노팅힐.

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Με απόφαση του  Δημάρχου Δελφών αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Δεσφίνα,  στη  Γραβιά, στο Πολύδροσο και στον Επτάλοφο αύριο  Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 λόγω χαμηλών θερμοκρασιών 다운로드.
Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Δελφών θα λειτουργήσουν κανονικά. Ενημερωθείτε από τις αποφάσεις του Δημάρχου Δελφών (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ)

 

Με απόφαση του  Δημάρχου Δωρίδας  αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λιδορικίου αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, για τον ίδιο λόγο 다운로드.
Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Δωρίδας  θα λειτουργήσουν κανονικά. Ενημερωθείτε από τις αποφάσεις του Δημάρχου Δωρίδας (ΕΔΩ)

 

Οι μαθητές των σχολικών μονάδων που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας θα παρακολουθήσουν μαθήματα εξ’ αποστάσεως σύμφωνα με το αρ.2 του ΦΕΚ 4264/Β΄/30-09-2020 메가스터디 pc.

Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Δήμων Δελφών και Δωρίδας

로블록스

Με απόφαση των Δημάρχων  Δελφών και Δωρίδας  γίνεται λόγω καιρικών συνθηκών αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 다운로드. Οι μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας θα κάνουν εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση 원노트 다운로드.

Ενημερωθείτε από τις αποφάσεις του Δημάρχου Δελφών (ΕΔΩ) και του Δημάρχου Δωρίδας (ΕΔΩ)

Τροποποίηση τοποθέτησης – διάθεσης προσωρινής αναπληρώτριας εκπαιδευτικού, πλήρους ωραρίου, κλάδου ΠΕ 70

wkwebview 파일

Τροποποιούμε την με αρ. πρωτ. N.2.8 /1062/28-08-2020 (ΑΔΑ:9ΠΦ546ΜΤΛΗ) απόφασή μας, και τοποθετούμε την παρακάτω προσωρινή αναπληρώτρια εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ70, με ολική διάθεση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, κατά το δυνατό καλύτερα, οι λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων της Περιφέρειάς μας για το διδακτικό έτος 2020-2021, από τη Δευτέρα 08-02-2021 έως και τη λήξη του διδακτικού έτους, ήτοι 21-06-2021, ως εξής: Ενημερωθείτε από την απόφαση (ΕΔΩ)

다운로드 컨벤션 다운로드 위험한 게임 다운로드 점퍼 자막 다운로드

Ειδική πρόσκληση ΕΕΠ κλάδου ΠΕ25 στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς (ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)

다운로드

Σας απευθύνουμε Ειδική Πρόσκληση για ΕΕΠ κλάδου ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών για το Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς (25 ώρες) στο πλαίσιο της Ειδικής πρόσκλησης για την κάλυψη λειτουργικών κενών θέσεων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 46 του ν 다운로드. 4692/2020  (ΦΕΚ 111 Α΄), όπως τροποποίησε το άρθρο 86 του ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α΄) του ΥΠΑΙΘ.

Ενημερωθείτε για τα εξής , σύμφωνα με την ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

α) την Ειδική Πρόσκληση των ΕΕΠ-ΕΒΠ για δήλωση συγκεκριμένων σχολικών μονάδων/ΚΕΣΥ (ΑΔΑ: ΡΧΝΛ46ΜΤΛΗ-Μ77)

β) τον Πίνακα excel με 3 φύλλα που περιέχει τα 3  παραρτήματα της πρόσκλησης

γ) το Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης-δήλωσης περιοχών προτίμησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ (https://opsyd.sch.gr/) ορίζεται από την Παρασκευή 29/01/2021 έως και την Πέμπτη 04/02/2021 다운로드.

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών

«Από αυτή την τέχνη, δεν υπάρχει σημαντικότερη. Με τι μπορεί να συγκριθεί η διάπλαση της ψυχής και της διάνοιας των νέων;»

 

Τα λόγια του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου, που μαζί με τον Βασίλειο το Μέγα και το Γρηγόριο Ναζιανζηνό ή Θεολόγο αποτελούν τους Τρεις Ιεράρχες, την μνήμη των οποίων τιμούμε στις 30 Ιανουαρίου, παραμένουν διαχρονικά 다운로드. Μεταφέρουν το απόσταγμα της σοφίας και της αρετής τους, σε μία χρονική συγκυρία που, εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας, η εκπαίδευση έχει εισέλθει σε μία νέα εποχή, αξιοποιεί νέα εργαλεία και μεθόδους, παραμένει όμως πάντοτε σταθερά η «μείζονα τέχνη» για την καλλιέργεια καρδιάς και νου 다운로드.

 

Αγαπητές και αγαπητοί εκπαιδευτικοί, το λειτούργημα που επιτελείτε, και δη υπό τις ιδιαίτερες και αντίξοες συνθήκες που έχουν προκληθεί από την πανδημία, είναι πολύτιμο. Καθημερινά δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, προκειμένου να διαπλάσετε ολοκληρωμένους ανθρώπους, με ανάταση ψυχής και διάνοιας 다운로드. Τους αυριανούς επιστήμονες, τους επαγγελματίες, τους γονείς, τους ικανούς, ισορροπημένους, ολοκληρωμένους πολίτες του μέλλοντος 시상식 음악 다운로드.

 

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, η δίψα σας για μάθηση, οι γνώσεις που σας παρέχουν απλόχερα οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας, αλλά και που αντλείτε μόνοι σας από κάθε δυνατή πηγή, με επιμέλεια και επιμονή, είναι τα δικά σας εφόδια 심즈4 사계절이야기 다운로드. Το μέλλον σας ανήκει, και καθήκον σας είναι να προοδεύετε, να αναζητάτε απαντήσεις, να αμφιβάλλετε, να διεκδικείτε το καλύτερο που σας αξίζει 다운로드.

 

Χρόνια Πολλά σε όλη την εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Κοινότητας Επταλόφου

다운로드

Με απόφαση του Δημάρχου Δελφών γίνεται λόγω καιρικών συνθηκών αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Κοινότητας Επταλόφου την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20  Ιανουαρίου 2021  Malware download. Οι μαθητές των παραπάνω σχολικών μονάδων θα κάνουν εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση το απόγευμα  στις 2:00 μ.μ. 오토데스크 학생 다운로드.
Ενημερωθείτε από τις αποφάσεις του Δημάρχου Δελφών (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ)

Μετάθεση έναρξης λειτουργίας Σχολικών Μονάδων και Αναστολή Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού

 • Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  μεταθέται λόγω καιρικών συνθηκών η έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη 10η πρωινή για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 다운로드.
  Αναλόγως θα διαμορφωθούν και τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών προς τις σχολικές μονάδες σε συνεννόηση με τις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης 다운로드.
  Ενημερωθείτε από την απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  (ΕΔΩ)
 • Με απόφαση του Δημάρχου Δελφών γίνεται λόγω καιρικών συνθηκών αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πολυδρόσου και Επταλόφου την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 다운로드. Οι μαθητές των παραπάνω σχολικών μονάδων θα κάνουν εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση το απόγευμα  στις 2:00 μ.μ..
  Ενημερωθείτε από την απόφαση του Δημάρχου Δελφών (ΕΔΩ)

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Δελφών και του Δήμου Δωρίδας θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 10:00 π.μ..
Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων ή τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Τροποποίηση τοποθέτησης προσωρινής αναπληρώτριας ΠΕ60

pspice 17.2

Τροποποίηση τοποθέτησης προσωρινής αναπληρώτριας εκπαιδευτικού  του κλάδου  ΠΕ60-Νηπιαγωγών, πλήρους  ωραρίου που προσλήφθηκε στο πλαίσιο  υλοποίησης της Πράξης «Ενίσχυση Προσχολικής Εκπαίδευσης,  2020-2021» με κωδικό  ΟΠΣ 5069631 και  ολική διάθεσή της για προσωρινή κάλυψη έκτακτων λειτουργικών αναγκών στο 1/θ Νηπιαγωγείο Ευπαλίου 다운로드.

Για προβολή της αναρτημένης πράξης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Για λήψη του εγγράφου της πράξης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

조제호랑이그리고물고기들 다운로드

Τοποθετήσεις προσωρινών Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού

다운로드

Οι προσωρινοί/νες αναπληρωτές/τριες  που αναγράφονται στις παρακάτω αποφάσεις καλούνται να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία που τοποθετήθηκαν από την Παρασκευή 08 Ιανουαρίου  έως και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 windows 필수 패키지 2012.

 1. Απόφαση τοποθέτησης μέλους ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων (ΕΔΩ)
 2. Απόφαση τοποθέτησης εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ11-Γυμναστών (ΕΔΩ)
 3. Απόφαση τοποθέτησης εκπαιδευτικών για παράλληλη στήριξη μαθητών (ΕΔΩ)

 ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ για το σχολικό έτος 2020-2021  (ΕΔΩ) 

드래곤 매니아 레전드 다운로드

Ανακοίνωση Οριστικών πινάκων Μορίων των Εκπαιδευτικών της Δ.Π.Ε. Φωκίδας που αιτούνται μετάθεση.

다운로드

 Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας σας ανακοινώνει τους Οριστικούς Πίνακες Μορίων με τα στοιχεία των Εκπαιδευτικών που αιτούνται μετάθεση :

α)Ανακοίνωση 

β)Από Περιοχή σε Περιοχή Ανακοινοποίηση πίνακα λόγω απόκτησης τέκνου εκπαιδευτικού 다운로드.

γ) Για Βελτίωση ή Οριστική Τοποθέτηση. Ανακοινοποίηση πίνακα λόγω απόκτησης τέκνου εκπαιδευτικού 다운로드.

↓