다운로드

Παρακαλούμε η επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες, λόγω των έκτακτων μέτρων  Covid-19να γίνεται τηλεφωνικά.  Επίσης η κατάθεση εγγράφων και δικαιολογητικών να γίνεται ταχυδρομικά ή με email 다운로드.

다운로드
다운로드

Ενημερωτική Ανακοίνωση
Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 για τον κορονοϊό  

Δωρεάν και Ανώνυμη 24ωρης λειτουργίας 

Η υπηρεσία της τηλεφωνικής υποστήριξης, οργανώνεται υπό τις επιστημονικές κατευθύνσεις και την εποπτεία της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Έντυπο για εφήβους της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου  και  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περίοδο της πανδημίας COVID-19 με τίτλο «Επιλέγω τις διαδρομές μου γιατί… Υπάρχει λόγος» του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.  Διαβάστε το ΕΝΤΥΠΟ (ΕΔΩ) και το συνοδευτικό κείμενο (ΕΔΩ

네덜란드 지도 다운로드 다운로드 다운로드

Ανακοίνωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Αξιότιμοι κες και κοι νεοδιορισθείσες/-έντες εκπαιδευτικοί,

καλώς ήρθατε στην περιφέρεια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας 삼성 갤럭시 앱 다운로드! Σας συγχαίρουμε για το μόνιμο διορισμό σας και σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ διορισμού σας, θα κληθείτε να προσέρθετε στη Διεύθυνσή μας για να αναλάβετε υπηρεσία 다운로드.

Παρακαλούμε την ημέρα που θα παρουσιαστείτε για την ανάληψη υπηρεσίας να προσκομίσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, καθώς και τα έντυπα που έχουν αναρτηθεί παρακάτω στην ιστοσελίδα μας, λεπτομερώς συμπληρωμένα 다운로드.

Για λόγους διευκόλυνσης, παρακαλούμε να καταθέσετε τα ανωτέρω έγγραφα μέσα σε φάκελο με λάστιχο, ταξινομημένα με τη σειρά που έχουν αναγραφεί στον επισυναπτόμενο πίνακα δικαιολογητικών διορισμού 다운로드.

Παρακολουθείτε καθημερινά την ιστοσελίδα της Διεύθυνσής μας για νεώτερες ανακοινώσεις 편지지 편지봉투 다운로드.

 

Η Διευθύντρια Δ/νσης Π.Ε. Φωκίδας

Αμαλία Β. Παπαϊωάννου

 

  1. Δικαιολογητικά διορισμού 
  2. Ατομικά στοιχεία εκπαιδευτικού
  3. Υπεύθυνη δήλωση
  4.  Δήλωση περιουσιακής κατάστασης
  5. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας
  6. Αίτηση αναγνώρισης συνάφειας Μεταπτυχιακού/Διδακτορικού τίτλου
  7. Αίτηση χορήγησης οικογενειακού επιδόματος
  8. Υπεύθυνη δήλωση οικογενειακής κατάστασης
  9. Αίτηση για αυτεπάγγελτη αναζήτηση Πιστοποιητικού Στρατολογίας τύπου Α’

Έγκριση μετακίνησης εκπαιδευτικών στα πλαίσια του Erasmus+ 2020

다운로드

Έγκριση μετακίνησης εκπαιδευτικών του Δ.Σ. Δεσφίνας στο πλαίσιο υλοποίησης Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2020 (ΕΔΩ)

다운로드 다운로드 템빨 txt 다운로드 x64dbg

Αποφάσεις χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή

Remember download

Απόφαση χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε μόνιμη Εκπ/κό κλάδου ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ του 1ου 2/θέσιου Νηπ 다음팟플레이어 다운로드. Ιτέας (ΕΔΩ)

Απόφαση χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε Εκπ/κό κλάδου ΠΕ11-ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του 5/θέσιου Δ.Σ 다운로드. Δελφών (ΕΔΩ)

Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,

j1c

σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (Α΄ 13), υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατηγορίας ΠΕ, κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ33, ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ78 και ΠΕ79.01, εγγεγραμμένων στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α΄ του ΑΣΕΠ (Γ΄ 1588/14-07-2021, Γ΄ 1653/23-7-2021).  Ενημερωθείτε από τo διαβιβαστικό (ΕΔΩ) και την Εγκύκλιο (ΕΔΩ)

  • Υποβολή αιτήσεων-δήλωσεων προτιμήσεων περιοχών/μουσικών σχολείων για μόνιμο διορισμό από την Δευτέρα 26 Ιουλίου, έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 영화 옥자 다운로드. Οι αιτήσεις – δηλώσεις περιοχών προτίμησης/μουσικών σχολείων υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr) 영화 벨 다운로드. (Φ.Ε.Κ.  39/23-7-2021/Α΄)

Αδειες Υπηρεσιακής Εκπαίδευσης για το σχ. έτος 2021-2022

다운로드

Χορήγηση  – ανανέωση αδειών υπηρεσιακής εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022 σε εκπαιδευτικούς της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΔΩ)

다운로드 원랜디 다운로드 윈도우7 캡처 다운로드 다운로드

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών

Για τις αποσπάσεις ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε. Φωκίδας και τις προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε 그린치. Φωκίδας με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ της χώρας,  για το διδακτ. έτος 2021-2022 πατήστε εδώ 다운로드.

Για τις προσωρινές τοποθετήσεις προϊσταμένων 1/θέσιων και 2/θέσιων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του Π.ΥΣ.Π.Ε 아메리칸 하이스트 다운로드. Φωκίδας πατήστε εδώ 자본론 다운로드.

Για την προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ11  που βρίσκεται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε 다운로드. Φωκίδας πατήστε εδώ 다운로드.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης

데모노포비아 다운로드

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο ΚρήτηςΠροθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 07-07-2021 έως και 12-07-2021 και ώρα 15:00.  (ΕΔΩ)

jtag 다운로드 다운로드 다운로드

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης για τη στελέχωση του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

다운로드

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να  υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα από 12-07-2021 μέχρι 26-07-2021 멜론 2018년 8월.

Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση (ΕΔΩ)  και την Αίτηση (ΕΔΩ)

다운로드
↓