Διοργάνωση από την Δ.Π.Ε. Φωκίδας

afisa

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδας και η Διεύθυνση Π.Ε . Φωκίδας συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος:

«Ανακαλύπτοντας τη Φωκίδα. 

Εκπαιδευτικές δράσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της ΕΦ.Α  다운로드. Φωκίδος».

 

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:30 στο Κυριακοπούλειο-Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας .

 

Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα της Ημερίδας

Η  Πρόσκληση

 

 

 • Διαδικτυακό εργαστήρι  µε τίτλο:

afisa-diadrpmi«ΑποφορτίΖΟΥΜΕ μαζί, φωτίΖΟΥΜΕ διαδρομές που μας ταιριάζουν»  το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε 다운로드. Φωκίδας «Διαδροµή» και η Διεύθυνση Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Φωκίδας την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022  6.00μ.μ. με 8.30μ.μ. Οι αιτήσεις συµµετοχής υποβάλλονται µέχρι και την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, διαδικτυακά, µε αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kp.fokidas@gmail.com r프로그래밍. Ενημερωθείτε (ΕΔΩ)


————————————————————————————-

 • Διαδικτυακό σεμινάριο «Η επαγγελματική μου διαδρομή μέσα από την ψηφιακή αφήγηση» συνδιοργανώνουν το Κέντρο afisa-afogisiΠρόληψης Π.Ε. Φωκίδας και η Δ.Π.Ε. Φωκίδας. Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της Δ.Π.Ε. Φωκίδας και θα υλοποιηθεί διαδικτυακά σε 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 2 ωρών η καθεμία. Διάρκεια από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 ώρα 5:30μ.μ. έως και την Τρίτη 19 Απριλίου 2022.
  Στόχος του σεμιναρίου είναι η επαγγελματική – προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών με την χρήση του εργαλείου  της ψηφιακής αφήγησης.Δηλώστε συμμετοχή έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στο email kp.fokidas@gmail.com. Ενημερωτικό (ΕΔΩ) και βίντεο,   Διαβιβαστικά (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ).


 • prolopsi-kat-oikon

  Σεμινάριο προσωπικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης «Διαδρομή» σε συνεργασία με την Δ.Π.Ε. Φωκίδας.  Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 στο email: kp.fokidas@gmail.com.

  Ενημερωθείτε από Δελτίο Τύπου και την αφίσα.


 • Το  (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας και οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Eκπ/σης Φωκίδας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού (ΟΑΣΠ), διοργανώνουν εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα: «Διαχείριση σεισμικού κινδύνου από τις Σχολικές Μονάδες» Το σεμινάριο απευθύνεται στους Διευθυντές/τριες και Προϊσταμένους/ες Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκp/σης Φωκίδας, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 κα ι ώρα 12:30 – 14:00 . Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση.


 • «Ενημερωτική- επιμορφωτική διαδικτυακή συνάντηση για Στελέχη Εκπαίδευσης»  

  Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για την επαγγελματική ανάπτυξη, επιστημονική κατάρτιση και υποστήριξη του διοικητικού έργου των Στελεχών της, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 12.00-14.00, με θέματα:

  1. Ζητήματα οργάνωσης και διοίκησης σχολικών μονάδων

  1. Διαχείριση κρίσεων στο σχολείο-Μελέτη περιπτώσεων»

  Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση.


 • Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικός χειριστής του Διεθνούς Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση» «Learning about forests» και η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας, συντονιστικός φορέας του Δικτύου, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας και Βοιωτίας οργανώνουν διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ενημερώνομαι και συμμετέχω στην πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 18:00-20:00. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμαhttps://forms.gle/nBJTwFRdMAUNbXy2A έως και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021Ενημερωθείτε από την Πρόσκληση. Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου.

 • DIADROMHΕπιμορφωτικές /Υποστηρικτικές δράσεις της ΔΠΕ Φωκίδας (ΕΔΩ). Διοργάνωση υποστηρικτικών/εκπαιδευτικών δράσεων για εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ/ΕΒΠ από το Κέντρο Πρόληψης «Διαδρομή» σε συνεργασία με την ΔΠΕ Φωκίδας (ΕΔΩ) Δελτίο Τύπου «Διαδρομή» (ΕΔΩ).

 • DIADIKTYAKO SEMINARIO

  3ήμερο διαδικτυακό σεμινάριο για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στο Νομό Φωκίδας με τίτλο «Μια νέα διαδρομή! Συνδημιουργώντας αφηγήσεις σε έναν καινούριο τόπο»
  Ημερομηνίες διεξαγωγής 16/11, 23/11, 30/11/2021.
  Ώρα έναρξης 5:30 μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα της «Διαδρομής» 2265023590, 2265023837 ή στο e-mail kp.fokidas@gmail.com

 • Ενημερωτική Ημερίδα «Εκπαίδευση για την αειφόρο ανάπτυξη». 

  Το Κ.Π.Ε. Άμφισσας, η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας & το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας σας προσκαλούν σε ενημερωτική τηλεημερίδα στο πλαίσιο της «εκπαίδευσης για την αειφόρο ανάπτυξη». Η τηλεημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 ώρα 6.00 μμ. Δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο στο επισυναπτόμενο αρχείο μαζί με το πρόγραμμα της ημερίδας (ΕΔΩ).

↓