Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο

Υπενθυμίζεται πως τα πεδία Β και Γ της φόρμας Σχεδίων Δράσης στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή του Ι.Ε.Π 다운로드. (https://sch-eval.iep.edu.gr/) θα είναι ενεργά για υποβολή των σχετικών δεδομένων μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 και ώρα 23:59 다운로드.

Στη συνέχεια, θα ενεργοποιηθεί το πεδίο για την υποβολή της Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης, το οποίο θα είναι ενεργό μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 23:59 다운로드.

Πριν την καταχώριση στοιχείων στην ψηφιακή εφαρμογή είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε τις τεχνικές οδηγίες καθώς και το επικαιροποιημένο υλικό (οδηγοί, παρουσιάσεις κ.λπ.) που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα αξιολόγησης σχολικών μονάδων: http://iep.edu.gr/el/nea-anakoinoseis

Σχετ 다운로드. το με αρ. πρ. 53360/ΓΔ4/22-05-2024 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. με θέμα: «Υπενθύμιση καταληκτικών ημερομηνιών της εφαρμογής του «Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» για το σχολικό έτος 2023-2024»