Υλικό Εκπαιδευτικών Δράσεων

 

 

 

 • Πρόγραμμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τονafisa 1 τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης (ΕΔΩ).

 

 • Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος κατά το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  «Από τη Νύμφη Άμφισσα στη Λενιώ της Χάρμαινας: οι γυναίκες μιας λαμπρής πόλης» για τις Δ΄ Ε΄ και Στ΄ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου youtube downloader hd 다운로드.

 • Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος,  ανακοινώνει την επανέναρξη των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων για τάξεις δημοτικών σχολείων, μετά από δύο περίπου χρόνια εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με την κ. Ιωάννα Παπουτσή στο 2265082313 και στο site:  delphi.culture.gr/drastiriotites/draseis/

 • Διαδικτυακές ξεναγήσεις στην αίθουσα της Ολομέλειας και στην έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία 다운로드! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 10:00.
  Όσα σχολεία επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά από τις 20 Ιανουαρίου  2022 (καθημερινά, 9:00-16:00) με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος της Βουλής, τηλ.: 2103735247, 2103735245 και 2103735243 다운로드.
  Ενημερωθείτε από το έγγραφο (ΕΔΩ).


 • Εργαστήρια Δεξιοτήτων εκπαιδευτικό υλικό από το ΙΕΠ
  (ΕΔΩ) 정보보안기사 기출문제 다운로드.


 • Σχολικός ΕκφοβισS_B_LOGOTYPE_RGB_192x88μός Ενημερωθείτε (ΕΔΩ).

   

 • Εκπαιδευτικός φάκελος «SOS ΤΡΟΧΑΙΑ» του συλλόγου SOS Tροχαία Εγκλήματα,  Ενημερωτικό 다운로드.

  Ο προτεινόμενος ελάχιστος χρόνος είναι 2 διδακτικές ώρες.  Επισυνάπτουμε με τη σειρά:

  α) την απόφαση έγκρισης από το Υπουργείο Παιδείας (ΕΔΩ).

  β) τον εκπαιδευτικό φάκελο (ΕΔΩ) και pdf 원피스 796화 다운로드.

  γ) φύλλο αξιολόγησης του εκπαιδευτικού φακέλου ( μπορεί να συμπληρωθεί από την/τον εκπαιδευτικό)(ΕΔΩ) και pdf.

  δ) το σταυρόλεξο της οδικής ασφάλειας (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φύλλο αξιολόγησης των μαθητριών/μαθητών) (ΕΔΩ) και pdf.


 • Ασφαλής Χρήση του Διαδικτύου
  Βρείτε χρήσιμους συνδέσμους
  εδώ
  .


 • «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα ελληνικά μνημεία της UNESCOPPD_2020-compressed», μια αξιόλογη δράση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, που αναδεικνύει τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τους οικισμούς της χώρας μας που έχουν ενταχθεί στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ενώ  παράλληλα ευαισθητοποιεί τον αναγνώστη για την ανάγκη προστασίας τους από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και της επέμβασης του ανθρώπου στη φύση.
  Βρείτε το στην ψηφιακή του μορφή (ΕΔΩ).


 • Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ).


 • «Υπό το φως του Απόλλωνος – Το Λούβρο στους Δελφούς» Σας ενημερώνουμε ότι η έκθεση στο Μουσείο Δελφών με θέμα louvro-delphi«Υπό το φως του Απόλλωνος – Το Λούβρο στους Δελφούς» θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.Η έκθεση είναι προϊόν της επιστημονικής συνεργασίας του Μουσείου του Λούβρου με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδας .Επισυνάπτουμε το εκπαιδευτικό έντυπο της έκθεσης του Λούβρου το οποίο απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου και μπορεί να αξιοποιηθεί από εκπαιδευτικούς ή/και γονείς στην περίπτωση που προγραμματίσουν να επισκεφθούν το Μουσείο Δελφών.
  (ΕΔΩ)


 • Εορτασμοί των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση 
  Ενημερωθείτε (ΕΔΩ).
↓