Το νέο διευρυμένο Ολοήμερο σχολείο μέχρι τις 5.30μμ. γίνεται πραγματικότητα και στη Φωκίδα!

Σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Υπουργού Παιδείας, πρόκειται να λειτουργήσουν από την προσεχή σχολική χρονιά 2022-2023 συνολικά τέσσερα τμήματα στην περιφέρεια ΔΠΕ Φωκίδας: δύο τμήματα νέου διευρυμένου ολοημέρου  σε ισάριθμα Δημοτικά και  δύο σε ισάριθμα νηπιαγωγεία και συγκεκριμένα στα εξής: 1ο ΔΣ Άμφισσας, 1ο ΔΣ Ιτέας, 2ο Νηπ/γείο Άμφισσας και Νηπ/γείο Γαλαξιδίου php 이미지 파일. OLOIMEROΤα σχολεία επελέγησαν με βάση μια σειρά κριτηρίων, όπως ο αριθμός των εγγεγραμμένων μαθητών, τα τμήματα ολοημέρου που λειτούργησαν τα τελευταία χρόνια στα σχολεία και κυρίως τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των αναγκών των  εργαζόμενων γονέων 저녁하늘 다운로드. Το νέο διευρυμένο ολοήμερο σχολείο, παράλληλα με την ουσιαστική κοινωνική προσφορά στη σύγχρονη οικογένεια, στοχεύει και στην αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά μας 다운로드. Ήδη από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής έχουν καταρτιστεί νέα εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για το διευρυμένο ολοήμερο με έμφαση στην ολοκλήρωση της μελέτης και των εργασιών των μαθητών στο σχολείο για να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο σπίτι και στην εισαγωγή δημιουργικών δράσεων για ποιοτική απογευματινή απασχόλησή τους, όπως οι εικαστικές τέχνες, η ρομποτική, η μουσική, οι αθλοπαιδιές, παραδοσιακοί ή μοντέρνοι χοροί κ.ά 다운로드.

Καλούμε τους γονείς να εμπιστευτούν το νέο καινοτόμο θεσμό του διευρυμένου ολοημέρου και να στηρίξουν αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια, εγγράφοντας τα παιδιά τους σε αυτό 다운로드. Σχετική, αναλυτική ενημέρωση και πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους γονείς των μαθητών θα γίνει από τους Διευθυντές των προαναφερθέντων σχολείων τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, ώστε τα τμήματα να ξεκινήσουν με την έναρξη των μαθημάτων 다운로드.

https://www.minedu.gov.gr/news/52962-04-08-22-ksekina-to-neo-dievrymeno-oloimero-se-nipiagogeia-kai-dimotika-sxoleia-mexri-5-30mm